|
08-06-2007, 01:51 | #1 |
Abdullah GÜL Cumhurbaşkanı olamaz mı (!) ... tartışalım...
ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE EŞİ. PEKİİ ATATÜRK BUGÜN YAŞASAYDI ÇANKAYAYA ÇIKARTMAYACAKLARMIYDI? > Ne kadar Atatürkçü oldukları işte apaçık ortada..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-06-2007, 01:55 | #2 |
onlar atatürk yaşasaydo atatürke de kafa tutarlardı bakmmayın şimdi atatürkçülüğün arkasına sığındıklarına
bizim tarihimiz böyle osmanlı da askerler padişaha kafa tutmamışmı idi |
|
08-06-2007, 11:11 | #3 |
es selam
ya biz niçin en ufak bir sıkıntıya düştüğümüzde referans almak ihtiyacı duyuyoruz. "bak sen böyle diyorsun ama atatürkte böyle yapmış". ya bence bu çok gereksiz. atatürk ün eşi kapalı olmasaydı, türban meşru olmayacakmıydı. valla kareşim bence gül cumhurbaşkanı olmalı, hatta eşi çarşaflı bir vekilimiz var ise o cumhur başkanı olmalı. hiçkimse kusura bakmasın benim referans noktam islam. |
|
08-06-2007, 12:01 | #4 |
arkadaşlar bu adamların amaçları Atatürk ilke ve inkılaplarını korumak değil Atatürkümüz üzerinden onun gölgesinden siyaset yapmak onu kendi çıkarlarına alet ederek ülke başına geçip o makamları kendi çıkarları için kullanmaktır bu insanlar ülkeyi sevdiklerinden değil koltuğu ve liderliği sevdiklerinden böyle yapıyırlar kısacası hepsi narsist bunların
|
|
08-06-2007, 12:19 | #5 | |
Alıntı:
|
||
08-06-2007, 13:18 | #6 | |
Ynt: Abdullah GÜL Cumhurbaşkanı olamaz mı (!) ... tartışalım...
Alıntı:
Burda vurgulanmak istenen o değil ki arkadaşım. Yani referans değil bu,sadece bir örneklem. Bilmiyorum çevrenizde "mitingci" insanlardan ne kadar var ama, onların temel çıkış noktası bu.Dolayısıyla yaklaşımları da bu şekilde konuya. Çevrenizde bu tarz insanlar yoksa siz için iyi bir örneklem olmayabilir ama olanlar için bu bilgi gerekli diye düşünüyorum. Referansımızın İslam olduğu noktasını tartışmaya gerek yok yani. |
||
08-06-2007, 15:49 | #7 |
bakın ben size örnekLER vereyim!
ben Ankara Çankaya da oturuyorum.oturduğumuz yerde daha önceden baykal,şuanda rahşan ecevit oturuyor. Çankaya ANKARA da ki solun tek kalesidir...daha önceden yenimahalle gibi yerlerde vardı ama tek Çankaya kaldı..ÇEVREDE tek bir cami vardır,EZAN sesini şikayet ederek sıksık kıstırırlar.başıörtülü bir komşumuza miting döneminde hakaret dolu mektup gönderİLDİ..başka bir komşumuzu mahallede ki birtakım insanlar ''BAŞIKAPALI'' olduğu için sıkıştırdılar...23 NİSAN 29 EKİM GİBİ ÖNEMLİ BAYRAMLARDA TÜRK BAYRAĞINI ASMAYIP,MİTNG DÖNEMLERİNDE ASANLARIN SAYISI HAYLİ ÇOĞALMIŞTI... mahallemizde ki ortaokula giderken bana dinci lakabı takılıp,sen ASKERİ OKULDA OKUYAMAZSIN GİBİ bir takım saçma sapan ifaDELER DİLE GETİRİLMİŞTİ....BUNLARI GÖREREK BÜYÜDÜM...Merak etmeyin ALLAH IN İZNİYLE güzel günler yakın.MİLLETİN MERKEZİ OLAN AK PARTİYİ ARTIK HERKES KABULLENİYOR!!!nedençünkü; DOĞRU TEKTİR!!!! |
|
08-06-2007, 15:51 | #8 |
haklısın var böyle zihniyetler ...
|
|
08-06-2007, 15:54 | #9 | |
Alıntı:
allah sana sabırlar versin öyle bir yer ist kadıköy kadıköyde bazı elit kesimin bulunduğu yerlerde cami zor bulunur cami yapalım dedi büyük şehir ayaklanma çıktı.... |
||
08-06-2007, 20:09 | #10 |
Olamaz mı ? Cevap Tek Kelime : Olur
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|