|
07-26-2008, 22:00 | #1 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
Nasreddin Hoca görücü usulü evlenmiş, Evlendiği kızı hiç görmemiş,
Gerdek gecesi ışık falan olmadığı için Gelin'in yüzünü görmeden gerdeğe girmişler, Sabah gelin Nasreddin Hocadan önce Kalkmış peçesini yüzüne örtmüş, Hoca kalkıp üstünü giyinirken gelin peçesini kaldırmış sormuş: Efendi efendi bugün sülalenden kimlere görüneyim? Nasreddin hoca geline doğru dönmüş bi bakmış: Benim gözüme görünmede kime görünürsen görün demiş. :D :D
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-26-2008, 22:04 | #2 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
:D
|
|
07-27-2008, 00:17 | #3 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
:D
|
|
08-01-2008, 19:02 | #4 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D öldüm öldüm :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
|
08-01-2008, 19:05 | #5 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
Nasrettin Hoca Zatı muhteremdir.Hikmetlerini espiri ile anlatır.Bu büyük bir saygısızlıktır.Son cümleyi söylemek için oraya başka isim de koyabilirdiniz.
|
|
08-01-2008, 19:12 | #6 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
bu fikra nasreddin hoca fikrasi olamaz cünkü hoca Yaradanin, yarattiginin dis görünüsüyle asla dalga gecmez, espirileri bir anlam ifade eder ve en önemlisi seviyesi oldukca yüksektir ;)
|
|
08-01-2008, 19:14 | #7 | |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
Alıntı:
Zaten fıkra zorlama çıkmış,son cümleyi söylemek için koca Hocayı ne hale getirmişler |
||
08-01-2008, 19:17 | #8 |
Nasreddin Hoca Evlenmiş,
Nasrettin hoca bizler icin bir degerdir o degerin kiymetini bilmeliyiz.. iki dakikalik tebessüm icin böyle degerleri heba etmemek gerekir..
tepkim asla basligi acan arkadasa degil, tepkim bir cok sacma, alakasiz, seviyesiz fikrasi Nasrettin Hoca gibi bir gönül adamina mal edenlere!.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|