07-26-2008, 22:51 | #1 |
Kendi el yazısını hatırlamamış..!!!
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek Ergenekon davasında “silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek” suçundan yargılanacak olan Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk, kendi el yazısını bakın nasıl “hatırlayamamış.” Ergenekon iddianamesinin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabulünün ardından Cumhuriyet gazetesinin bugünkü nüshasında yer alan ilginç bir haber, İlhan Selçuk ve Cumhuriyet gazetesi üzerindeki şüpheleri iyice arttırdı. 500 bin dolar! Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında, 22 Mart 2008 tarihinde İlhan Selçuk’un evinde arama yapılmış, Beşiktaş’taki evinde yapılan aramada, İlhan Selçuk’un el yazısıyla yazılmış notlar bulunmuş ve söz konusu notun içeriğinde alt alta, “M.Pamukoğlu, Erol Mütercimler, Erdal Avukat, Mustafa Has yazdığı, devamında “M.Pamukoğlu bir ekip kurdum. Sana yardımcı olacak. Büyük kulüpte Pamukoğlu, M.Has ve …. var. Erol Mütercimler sonradan Gölcük te buluşacağım. Erdalla birlikte …. Erol Mütercimler de geliyor. Oral Çelik'te birlikte, İzmit Gölcük te toplandınız. M.Pamukoğlu o toplantıda yok. Erol Mütercimler, Erdal’a kalk gidelim, Erol Mütercimler'le arada beşyüzbin dolar verirsen bu işi yaparız” yazdığı görülmüştü. “Hatırlamıyorum” İlhan Selçuk ise, “Notlarda geçen 500 bin dolar konusu nedir?” sorusuna, “Bu konuyu hatırlamıyorum. Eski tarihli almış olduğum notlardır” şeklinde kaçamak cevap vermişti. “Gizemli not” Cumhuriyet gazetesi ise iddianamenin ilgili kısmını “Gizemli not” başlığıyla verdi. Böylelikle, haberde, iddianamede yer alan, İlhan Selçuk’un şüpheleri üzerinde yoğunlaştırmaktan öte, gizli ve illegal bir faaliyet içinde olduğu bilgisi “Gizemli not” başlığıyla aktarılarak görmezden gelindi. Haber Vaktim..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-26-2008, 23:32 | #2 |
O soruyu soranı kınıyorum(!) Yahu 86(2) yaşındaki adama öyle sorular sorulur mu ?
Hatırlayamaz tabi ;) ---- Danıştay saldırısını düzenleyen Alparslan Arslan'nın babası neden sürekli 'oğlum türban için bu eylemi yaptı' dediğide ortaya çıktı,eylemden sonra 'oğlum bunu nasıl yapar' diyerek ağlamış herif ama daha sonra oğlunu kahraman ilan etmişti gazetecilerin karşısında.Alparslan Arslan'nın hesabına olaydan sonra 100 bin dolar yatırılmış,bu yüzden babası dansöz gibi kıvırmaya başlamış |
|
07-26-2008, 23:37 | #3 |
Artık söylicek yalanları da yok. Susma ve hatırlayamama haklarını kullanıyorlar :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|