AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2008, 13:12   #1
Kullanıcı Adı
roTiNda23
Standart görünen köy...
ELAZIĞDAN GÖRÜNEN KÖY..

güngören'deki terör saldırısı daha önceki terör saldırılarının dışında bazı tarafları ile düşünülmelidir..!

bir saldırıdan sonra eğer bir örgüt bunu üstlenir ise bunda bir tek sonuç çıkar. gözdağı yada mesaj..!

ama güngören'i daha kimse ne direkt nede dolaylı olarak üstelenmedi. nedeni gelince demekki bir kaç örgüt bir kaç mesaj söz konusudur. hazır örgütler ve illagal oluşumlar aynı kapıya çıkmış iken..!

...pkk güneydoğuda kandilde bingölde şemdinlide şırnakta başına yağan bombalar'a yanıt vermiş oldu..

..ergenekon daha ölmedim ayaktayım sana bu kadarda yakınım..! menderes çıkmazınıda unutma ha.. onun akibetinide aklında tut aklını başına al demiş oldu..

..gizli servisler ise.. illegal oluşumları bitirdiğini sanma daha ne kelli felli çeteler hala kurumlarının taa en tepesindeler elinde olduğunu sandığın 'istibarat' birimleri hala her şeyden beyhude habersizler demiş oldu..!

mesajın kimden geldiği önemli değil mesaj kime..? o önemli mesaj siyasal ikdidar'a asıl konu bu. daha ana karnındaki çocuğun canını alarak verilen mesajların bir başka yolu yokmudur.!

siyasal ikdidar muhtemelen bundan böyle her adımı daha dikkatli atacaktır. ama mesajı iyi okuyan iktidar olaydan sonra nerede ise bütün bakanları ile orada olarak karşı mesaj vermiş oldu. hatta tayyip erdoğan içinde ölümlerine neden olduğu cenazenin olduğu tabutu taşıyarak mesajı ne kadar ciddiye aldığını..! ölüm bizim için hiç bir şeydir cevabını vermiş olmadım..

ergenekon avukatı delil peşinde..
baykal dünkü gurup toplantısında danıştay saldırganı alparslan aslan'ın babasının hesaplarındaki harektlerin kaynağını araştırış bulmuş sonuçları açıklıyor..! tıpkı bir savcı gibi mübarek araştırmış bulmuş..

para kaynağı alpaslan'ın satılan arabası ve satılan evin hissesinde elde edilen paraymış..! baykal yine bir tuzağ'a düştü kısa bir süre sonra ortaya çıkacak gelişmeler baykal'ı bozgun'a uğratacaktır.. nedir bu gelimeler 1.si alparslan'ın yapacağı itiraflar diğer'i ise ortaya çıkacak somut deliller ve bu tertipte kullanılan diğer maşa osman yıldırımın hesaplarındaki hareketler..

şimdi üzüm üzüme baka baka saF'laşır baykal SAV ile çalışa çalışa mantığından aklından olmuş. gerçi alışığız siyasilerin kıvrak danslarına..

kapat-maa davasında sona gelindi...
eee kapatma davasında 4 gün önce ankarada kapanmaz diyordum. ama elazığda görünen o değil bence 9-2 yada 8-3 kapanacaktır.. bal gibi kapatacaklar bu kadar yıpranmışiken toplum kıyamete hazırlanmış iken neden kapatılmasınki..!

ama burada farklı olan bir durum daha var.. bir akrabam ankarada yaşamamdan ve siyaset'e olan merakımdan dolayı sordu kapatılırmı diye..

ben cevaptan önce kapatılır ise ne yaparsın diye sorunca.. bu güne kadar karşı olduğum AKP'ye veya devamındaki partiye oy veririm hazır AĞAR'da ortalıkta yok dercesine.. peki dedim akp 2 parça olur ise dedim bu defa tayyip erdoğan'ın işaret ettiği taraf demezmi..

evet millet işaret bekliyor yani.. tıpkı ilhan selçuk'un kapatmadan 2 ay önce telefon konuşmalarında işret ettiği kapatma davasının bir işaret ile başlaması gibi.. millet işaretleri çok iyi anlıyor. benim aldığım işaret ise haşim kılıç kararı açıklamayacağını şimdiden açıklamış..

bu haşim kılıçın olumlu oy verip ağır gelecek olumsuz sonucu açıklamaya taahammülü olmadığına işarettir.

ama bu karar ve öncesinde büyük emekleri olan paksüt'ün kıs kıs gülerek ve gelecekte akıllarda kalmak adına. kendine hazır edilen siyaset hayatında ise işte o BÜYÜK kararı açıklayan büyük vatan evladı nidaları ile anılmak isteyen geleceğin siyaset adamı.. paksüt açıklacak aşağı yukarı durum bu bundan başkası şaşırtıcı olur.

ama burada hesaba katılmayan ''HALK'' daha önce hesapları alt üst etmemişmiydi..

birde teröre hizMEDYA'dan bahsetmek istiyorum.. otobüs ile geldiğim elazığ'da saat 19.25 te başlayan star haber saat 20,30 kadar güngören saldırısını yayınladı 65 dakika tek haber..! bu terörün ekmeğine yağ sürmek değilmidir..

TERÖR İÇİN EYLEMDEN ÖNEMLİ OLAN ŞEY..
TOPLUMDAKİ ETKİSİ VE TEPKİSİDİR. (rotinda23)

roTiNda23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-30-2008, 22:12   #2
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart görünen köy...
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler ancak tek bir başlık açsan biz anlıyoruz.Heryerde paylaşmana gerek yok..Tek konu yeterli
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)