07-30-2008, 15:30 | #1 |
BAŞBAKANSıNız!!!!Şu Gündeme Ne açıklama Yapardınız?
Arkadaşlar BAŞBAKAN olsanız gündeme ne açıklama yapardınız?
Gündem değiştikçe açıklama yapınız...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-30-2008, 15:34 | #2 |
Açıklamam:
Değerli vatandaşlarım; Ülkemizle oynamak isteyen bazı çıkarcılar...ülkenin kaderini kötü yönde değiştirip kendilerinin çıkar ekmeğine bal kaymak sürmek istmekle beraber bunların kim olduğu da gayet ve gayet gözler önünde bulunmaktadır. 2 Dava duvarının arasında sıkıştırılmakta olan ülkemizi topraklarına ve vatandaşına bir saldırı da hainler yapmak istemiştir. Rahat olun,oyuna gelmeyelim.Şimdi birlik zamanı.2 Duvar çok ince biz ne duvarlar aştık bunu da aşarız... Sağlıcakla Kalın...Allaha Ismarlardık |
|
07-30-2008, 16:15 | #3 |
oh muhteşem herkes benim ön hazırlığım için konular açıyor ALLAH RAZI OLSUN
sevgili vatandaşlarım.. Pis terör temiz Vatandaşlarımızın canına kıymıştır.Hepimizin başı sağolsun.Hepsi cezasını çekecektir.Bu konuda emniyet yetkilileri gerekirse gece gündüz uyumadan çalışıcak ve bunun sorumlusunu veya sorumluları er yada geç bulunacak cezası en acımasız şekilde verilecektir.Yaralı ailelere gereken ihtiyaç miktarı verilecektir.Terör elbet sona erecektir. |
|
07-30-2008, 16:17 | #4 | |
Alıntı:
PKK üstlenmedi bu olayı, ne düşünüyorsunuz? |
||
07-30-2008, 16:18 | #5 |
Ben vatandaşlara hitap etmezdim...
Bana bak len deniz baykal koçum senin sorunun ne haa ... Hey adamım senin derdin ne diye başlardım... |
|
07-30-2008, 16:18 | #6 | ||
Alıntı:
|
|||
07-30-2008, 16:22 | #7 | |||
Alıntı:
Biliyorsunuz Ergenekonun yöneticilerinden D.Perinçeğin PKK lı Apoyla dağda çekilmiş fotografları var.? |
||||
07-30-2008, 16:24 | #8 |
Tüm terör örgütleri aslında gözümde bir bağlamda aynıdır. Ergenekonla pkk nın işbirliği içinde olduğunu 4.sınıfa giden kardeşim dahi biliyor... Her iki tarafta ülkenin ilerlemesine izin vermemeye çalışıyor .. birisi içerden birisi dıışardan.. ergenekonun amacı.ülkeyi başarılı yöneten yöneticileri aşağı indirmek.buda pkk nı Türkiye cumhuriyetini yıkma planlarıyla haliyle bağlantılı.bu açıdanda işbirliği içersindeler..ergenekoncular bu iş için atatürk maskesini kulanıyor. bakalım pkk ya ne maske bulundurcaklar.Merak etmeyin hepsi sönecek.
|
|
07-30-2008, 16:26 | #9 |
Hiçbir açıklama yapmazdım... Şu anda açıklama yapmak pek akıl karı değil
|
|
07-30-2008, 16:30 | #10 |
Karardan sonra açıklama yapacağım.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|