AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2008, 17:33   #1
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi
CHP FORUMU :

KRaL: Allah korumamış bu sefer..

HaLk & HaK : insanlar ölüyor arkadasım bırak siyasi konusmayı. Partimizin bir diğer temel maddeside insancıl olmaktır. Yapmayın bizim basımıza gelseydi yazık günah o insanlara kötü olabilirler yobaz gerici olabilirler fakat insanlar unutmayalım.

KRaL : Yobazlar benim gözümde insan değildir. !Kaldı ki nasıl konuşmam gerektiğini de senden öğrenecek değilim

HaLk & HaK: tabi ki benden öğrenecek değilsin ama sonucta onlar bir insan unutma lütfen düşünsene aynı seyin basına geldiğini onlar sana dese kominst bu ölsün diye. İnsancıl olalım lütfen Düşünceleri yüzünden insanları suclayamayız. Sosyal adalet senin yaptıgın değil!

KRaL: Neyse uzamasın..Herkesin bakış açısı farklı..

KRaL´isimli üyeden Alıntı
Allah korumamış bu sefer..
SanalPrensess : TERBİYESİZ..insanlıktan nasibini almamışsın bile.k.bKmayın belki banlarsınız ama içimde kalmasın..kardeşlerimiz orada ölüyor,kimisinden haber dahi alınmıyor dediğiniz lafa bak..yazıklar olsun böyle Atatürk gençliğine..bunu mu öğretiyorlar size?

Çagatayuca :hala aynı hatayı yapıyoruz, hala kuklalara kızıyoruz da onları oynatanlara kızmıyoruz, kaldı ki bizim düşmanımız dindar insanlar değil, dini sömüren insanlar, yani burada namaza kalkan insanlar değil, onların beyinlerini cemaat evlerinde, cemaat yurtlarında yıkayıp Atatürk düşmanı yetiştiren insanlar, şimdi bu 15 kişi namaza kalktığında öldü diye burada göbek atacaksak yazıklar olsun bize, namaz kılan herkes Atatürk düşmanı mı ? Önder Sav'dan hacca gitmek için yardım isteyen CHP'li amca da mı Atatürk düşmanı yobaz biriydi acaba, ne dersiniz ?

cagatayuca: neyse konuyu kapatalım

bir daha buraya 15 kişinin öldüğüne sevinildiği iması yaratan mesajlar A-TIL-MA-SIN

SanalPrensess : --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar bakın doğru söylüyorsunuz.ama o arkadaşın alaycı bir cümle söylemesi herşeyi batırdı.bunların derdi siyaset filan değil..beyinlerindeki körü körüne var olan Atatürkçülüğü kendilerine rehber almışlar başka herşeye kapıları kapalı.Atatürk gençliği böyle olmamalı..illaki öğrenciler namaza kalktı diye yobazlıkla suçlanmamalı.bu vatanın bir evladı olduğu için,bizim kardeşlerimiz olduğu için üzülmeliyiz.bu yas hepimizin yası olmalı.kimse tutupta bununla alay edemez ettirmeyiz..

Başka yorumlarda eklendi ancak yöneticiler tarafından dışarı sızdırmadan olayı yok edip sansürledir.
Yazıklar olsun diyorum.

Konuyu gerekli gazete ve haber kanallarına ilettim. Tüm alem görsün razeleti diyerek.

Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-01-2008, 17:34   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart chpgencligini kınıyorum. Konya ' daki facia ile ilgili yorumlardan dolayi
Prensesime bak bee güzel oturtturmuş :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2008, 17:36   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Ezikler..yapılacak yorum bulamıyorum hepsi Allahından bulsun..Allah korumamışmışş
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2008, 17:38   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Konuyu gerekli gazete ve haber kanallarına ilettim. Tüm alem görsün razeleti diyerek.

İyi yapmışsın ;)
Alt 08-01-2008, 17:38   #5
Kullanıcı Adı
politikaci
Yobazlar benim gözümde insan değilmişmiş .. ay sinirim bozuldu.. sen benim gözümde sokaktaki itten daha değersizzin
Alt 08-01-2008, 17:40   #6
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Yobazlar benim gözümde insan değilmişmiş .. ay sinirim bozuldu.. sen benim gözümde sokaktaki itten daha değersizzin
Yürü be polii :D

Benzemeyin şunlara yaaa. Her üyeye bunu söylemek zorunda mıyım.

Onlar bir yanlış yaptığı zaman sende onlar gibi olma!!! Sadece kına ve geç...
Alt 08-01-2008, 17:40   #7
Kullanıcı Adı
Demokrat
hürriyet, milliyet, vatan gibi gazetelerin haberlerindeki yorumlari okuyunca kanim dondu.. orada ölen insanlari suclu ilan eden bu kokusmus zihniyetin serrinden Rabbim sen bizi koru..

Alt 08-01-2008, 17:41   #8
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
İnsanlıktan nasiplenmemiş bunlar..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-01-2008, 17:41   #9
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Yürü be polii :D

Benzemeyin şunlara yaaa. Her üyeye bunu söylemek zorunda mıyım.

Onlar bir yanlış yaptığı zaman sende onlar gibi olma!!! Sadece kına ve geç...
ama inan sinirden kaldım ekrana bakarak.. Bazen bazı insanları linç eden kişilere hak veriyorum..
Alt 08-01-2008, 17:43   #10
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
hürriyet, milliyet, vatan gibi gazetelerin haberlerindeki yorumlari okuyunca kanim dondu.. orada ölen insanlari suclu ilan eden bu kokusmus zihniyetin serrinden Rabbim sen bizi koru..
Abi o haberleri koyabilir misin rica etsem... Ben bulmaya çalışıyorum da
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)