|
08-08-2008, 12:52 | #1 |
Msn’de deprem olursa :D
- sallanıyoruz!
+ evet - halaa sallanıyoruz!! + evet - oha lan halaa sallanıyoruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi - oha lan hala sallanıyoruz!!! god size bir titreşim gönderdi - sallandık + evet bu kafadan bi 4.7 vardır - oha lan yok okadar taş çatlasın 3.7 + yok yok iyi salladı 6.3 bu - sende iyi salladın bak şimdi + sallanıyoruz galiba. - seni seviyorum ulan müge o dallama sana layik değil..!!! + durdu galiba - ben çıktım canım... + Sallanıyoruz.. - Haa + Deprem oluyor nan.. - Geçmiş olsun, az önceki 1i tekrar yollasana kaydedicem onu + Allah belanı versin Fuat + Sallandın mı? - Sallanıyorum.. + Ben de. Ne yapsak? - Arkamıza yaslanıp, sandalyeye sıkıca tutunabiliriz.. + Tamam.. Hadi 1,2,3 + Deprem oluyor - Farkındayım.. Korkuyorum.. + Ben kendimi çevrimdışı göstericem.. Buralardayım ama - Nan kitaplık üstüme doğru geliyor + Kenara çekil o zaman.. Hadi ben kaçtım + vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? - ne açıdan? + attığın titreşimi hissediyorum! - yaa ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? - Lan deprem oluyoo + Abartma lan alt tarafı bi titreşim attık - sallandık mı? + sallandık - dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor... "ankaralı namık salla salla salla titret'' __________________
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-08-2008, 12:54 | #2 |
+ vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü?
- ne açıdan? + attığın titreşimi hissediyorum! - yaa ne demessin 4.7 salladı oraları de mi? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D öldüm buna :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
08-08-2008, 12:56 | #3 |
:D hoştu kuzu sağol :-*
|
|
08-08-2008, 12:58 | #4 |
:D +1
|
|
08-08-2008, 13:23 | #5 |
Güldürdün Kelebek bizleri Çok sağol. +1
|
|
08-08-2008, 13:29 | #6 | |
Alıntı:
|
||
08-08-2008, 15:03 | #7 |
:D :D :D :D
|
|
08-08-2008, 15:10 | #8 |
Titreşim olayı iyimiş. :D (+)
|
|
08-09-2008, 00:00 | #9 |
- sallanıyoruz!
+ evet - halaa sallanıyoruz!! + evet - oha lan halaa sallanıyoruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi - oha lan hala sallanıyoruz!!! :D :D bu çok komikkk .. tesekkürler... |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|