AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-11-2008, 14:19   #1
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Standart AK Gençliğin Diğer Siyasi Kurumlara Ve Kişilere Yaklaşımı Nasıl Olmalıdır?
Merhaba değerli arkadaşlar;

AK Partili gençler olarak diğer birbirimize ve diğer siyasi görüşlere sahip kişilere yaklaşımımız nasıl olmalıdır?

En basitinden forumumuza gelen diğer siyasi görüşlü kişilere karşı tutumumuz. Onlara yaklaşımımız nasıl olmalıdır? Bu konuyu detaylı bir şekilde yorumlayalım arkadaşlar.

Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2008, 14:28   #2
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Standart AK Gençliğin Diğer Siyasi Kurumlara Ve Kişilere Yaklaşımı Nasıl Olmalıdır?
Bence onlara karşı tatlı bir üslupla yaklaşmalıyız.Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Tatlı bir dille onların görüşünün ve bizim görüşümüzün iyi ve kötü yanlarını anlatmalıyız.Böylece hem karşı taraftaki kişinin gönlünü alırız,hemde görüşümüze sempati duymasını sağlarız.
Ayrıca dinimizde de saygı ve sevgi ön plandadır.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 14:34   #3
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Oldukça sakin yaklaşmalı görüşlerini dinlemeli yanlışı varsa dahi uygun bir dille anlatmalı iyi niyetli olduğumuzu göstermeli kendmizi sevdirmeliyiz.Gereksiz tartışmalara girmemeli kırıcı konuşmamalıyız. Bize yakışmayan hiçbirşey yapmamalıyız seviyeli olmalı ak gençllere yakışır bir şekilde davranmalıyız.........
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 14:40   #4
Kullanıcı Adı
berfin
saygı ve hoşgörü sınırları içerisinde yaklaşmalıyız...görüşlerimizi zorla dikte ettirmek yerine yumuşak ve tarafsız bir üslupla anlatmaya çalışmalıyız...insanların fikirlerini değiştirme gibi bir çaba içine girmek yerine doğruyu anlatır seçimi kendilerine bırakmalıyız...
çok katı görüşlü ve ön yargılı olan insanlara partiyi sevdirmeye çalışmalıyız...sevdirmenin yolu da insanları sevmekten geçer....sevgimizi,değer verdiğimizi göstermeliyiz...
berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 14:46   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Herşeyden önce ifade etmek isterim ki bütün siyasi partiler, bize yani Türk milletine hizmet etmek için vardır. Hiçkimse bunun aksini iddia edemez. Bunun aksini düşünen bir partide var olamaz.

İster Ak Partimiz olsun, isterse diğer partiler olsun, bu partiler bizlerin parası ve bizlerin desteğiyle var olan partilerdir. Bugün Ak Partiye gönül versek bile diğer partilerde bu bağlamda bizlerin partisidir. Elbette amaç ülkeye hizmet olsada amaca giden yollar partiden partiye göre değişir. Bu insanın yaradılışından kaynakalanan doğal bir sonuçtur. Herkesin aynı düşünmesini, aynı soruna aynı çözümler bulmasını asla düşünemeyiz. İşte bu nedenle diğer partilileri de kendimizden farklı görmemeliyiz. Bir Ak Partili kardeşimize nasıl davranıyorsak, diğer partilere destek veren kardeşlerimize de aynı davranmalıyız. Yeterki kişi provakatör olmasın. Yeterki varmak istediği nokta, ülkeye hizmet etmek, daha güçlü bir Türkiye olsun.

Benimsediğim bir düşünce var. Zaman zaman da dile getirdim. Kişi kendini hep doğru zanneder. Çünkü hiç kimse yanlış olduğunu bildiği bir düşünceyi asla savunmaz. Ama unutmamak gerekir ki Rabbimiz ve onun elçileri dışında hiç kimse yüzde yüz doğru değildir. Kusursuz değildir. Demek ki farkında olmasak bile hatalarımız, kusurlarımız vardır. Buna karşılık provakatör değilse hiç kimse de yüzde yüz yanlış değildir. Haklı yanları muhakkak vardır. Eğer bir yerlere gelmek istiyorsak, yüzde yüz yanlış olmayan o insanların doğrularına ihtiyacımız vardır.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 15:56   #6
Kullanıcı Adı
eddie
açık konuşayım.. bazılarını ciddiye bile almamalıyız.. mesela ağzı bozukları ya da öfkesi kaf dağını aşmış olanları
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 18:14   #7
Kullanıcı Adı
Beritan
ben bir milli görüşlü olarak bu foruma girdiğimde aslın amacım hiç tanımak değildi..hatta sinir etmekti..
ama tanıdığım başkanlar sayesinde ve gerçek ak partililer sayesinde bu forumdan çıkmak düşüncesi bile benim çoğu zaman üzülme sebebim olmuştur..
ama chp li olupta hakaret edenlere hiç gelemiyorum hemen banlanmalırını istiyorum ama ...elimde değil :-X
en iyi davranışda bu olmalı yani görüşüye değil huyuyla yargılanmalı bu benim tecrübemdir...
yani tecrübe konuşuyor 8)
burdan bu forumun başkanlarına teşekkürü bir borç bilirim.....
gerçekten çok adilsiniz....sizin adil olmanız beni bu foruma dahada bir yaklaştırıyor.....
................ne diyoduk durmak yok yola devam...............
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 21:29   #8
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Bizim nazarımız "önce insan" odaklı olmalıdır. Görüşü ne olursa olsun karşımızdaki de bir "kişiliğe" sahiptir ve "ibret" nazarıyla baktığımızda her insandan payımıza çok şey düşecektir. Farklı görüşlerle karşılaşmak bizi yıpratmaycak bilakis güçlendirecektir. Unutmayalım ki "her fikir muhteremdir ama muteber değildir." Bu nazarla her görüş bahçemizde yeşerebilir ama meyvesinden yemek için dikkatli olmamız icab eder.

selametle
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2008, 18:07   #9
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Konuşurken üslubumuz çok önemlidir.Mantıklı bir konuşma yanlış bir üslup tarafından berbat edilebilir.Haklı olduğumuzu belli eden somut delilleri sunarız önlerine,ve saygımızla sonuna kadar uğraşırız,ikna etmeye çalışırız.Eğer at gözlüğünü hala çıkarmamakta ısrarcıysa Allah ıslah etsin deriz=)Nasılsa herkes gerçekleri bir gün görüyor.
Whitecloud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2008, 18:10   #10
Kullanıcı Adı
çilik
mesela ben sadece forumda değil günlük hayatta bile benden farklı siyasi görüşte olan insanlarla tatlı dilli bir şekilde konuşuyorum gerçekleri görmesini sağlıyorum.ama bazıları var ki yalan la dolanla iftirayla bir şeyler yapmaya çalışınca bende ağzımı bozuyorum!!!
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)