AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2007, 01:58   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart PROFİL 3. İp'lenmeyen partinin başkanı DOĞU PERİNÇEK
Kendisini emperyalistlerin düşmanı vatansever biri olarak bilirdik geçenlerde tek başına ülkemiz için Ermeni yalanına karşı durmuş mahkemede ermeni yalanını dile getirmiş. Biz bunu böyle bilirken bakın ortaya ne çıktı. Yıl 1991 Beka Vadisi'nde bulunan bir PKK kampındasınız. Abdullah Öcalan ile birlikte PKK militanlarını teftiş ediyor; Mehmetçiğe kurşun atan elleri sıkıyor APO köpeği ile gülümsüyor gül alıp veriyor.

Resme bakıyorum sağında solunda PKK bayrağı görüyorum oysa perinçek geçenlerde tandoğanda TÜRK bayrağı denizinin arasında vatan için bayrak sallıyordu!

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2007, 02:45   #2
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: PROFİL 3. İp'lenmeyen partinin başkanı DOĞU PERİNÇEK
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 14:36   #3
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Şerefsiz,hain,vatansız ...
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 19:06   #4
Kullanıcı Adı
mavera,
bölücü basina cicek veren derin iliskilerin derin insani simdi cikmis ne abd ne ab diyere milliyetcilik cakasi atiyor..
ve ne yazik ki aralarinda saadet partisi, milliyetci hareket partisi, rauf denktas, sinan aygün gibi sözüm ona milliyetci kurum ve sahislarda kizil elma koalisyonunda bu sahisla bulusuyor ve ayni görüsleri paylasiyor..
Alt 08-09-2007, 22:05   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Kardeşim Yazılarının birçoğunda Milliyetçiliğe laf atıyon...Vatanı sevmek , bayrağı sevmek ,Türklüğü sevmenin neresi kötü...Sen asıl bir elinde Türk bayrağı diğer elinde 3 renkli bez parçasını alanlara bak Laf atıyorsan KÖTÜLERE laf at.
Alt 08-09-2007, 22:11   #6
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Yazılarının birçoğunda Milliyetçiliğe laf atıyon...Vatanı sevmek , bayrağı sevmek ,Türklüğü sevmenin neresi kötü...Sen asıl bir elinde Türk bayrağı diğer elinde 3 renkli bez parçasını alanlara bak Laf atıyorsan KÖTÜLERE laf at.
ben millyetcilere degil milliyetci gecinenlere laf atiyorum..
ben millyetcilik adi altinda etnik ayrimcilik yapanlara laf atiyorum eger yukarida saydiklarim milliyetci ise o zaman AK PARTI milliyetci degil.
bana milliyetci nedir aciklarmisin??
Alt 08-09-2007, 22:16   #7
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Yukarıda saydıklarının birçoğunu bende sevmiyorum ama Rauf denktaşa laf atmak biraz ağır kaçar adam Kıbrıs için yapmadığı uğraş kalmadı.
Alt 08-09-2007, 22:18   #8
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
Yukarıda saydıklarının birçoğunu bende sevmiyorum ama Rauf denktaşa laf atmak biraz ağır kaçar adam Kıbrıs için yapmadığı uğraş kalmadı.
İYİ DÜŞÜNMEK GEREK.PEK BİŞEY YAPMIŞA BENZEMİYOR.
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 22:20   #9
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
kusura bakma rauf denktas in partimiz ve sayin baskanimiz hakkinda dediklerini hic takip etmedin herhalde...rauf denktas in partimiz aleyhinde yapilan kampanyalara tam destek verdiginden de haberin yok herhalde..
köse yazilarinda erdogana sarfettiklerinden de , partimiz icin vatani satiyor dediginden de..
sayin denktas kibris icin ne kadar hizmet etmisse bir o kadarina da engel olmustur..cünkü onda da sayin demirel gibi baki kalma hastaligi vardir..yukarida saydigim gruplarla kizilelma koalisyonunu kuran kisinin milliyetciligi benim gözümde yukaridakiler kadardir!
Alt 08-09-2007, 22:20   #10
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ben millyetcilere degil milliyetci gecinenlere laf atiyorum..
ben millyetcilik adi altinda etnik ayrimcilik yapanlara laf atiyorum eger yukarida saydiklarim milliyetci ise o zaman AK PARTI milliyetci degil.
bana milliyetci nedir aciklarmisin??
Milliyetçiliği Hayat Tarzı benimseyerek Geçinenler(Yaşayanlar) var (Ben)
Milliyetçiliği Kullanarak Geçinenler Var Bunlar şerefsiz arkadaşım burda hem fikiriz...

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)