AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2007, 13:18   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart İSYAN

Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan, kendisinin ve takımın gereksiz yere yıpratıldığını savundu, sert konuştu...

'Kutlamalara bilinçli olarak katılmadığımız doğru değil. Yönetim, ‘Sadece baloya gelin’ dedi, biz de öyle yaptık. Artık kesinlikle transfer konuşmayacağım. Lige hazırız ama yan etkenler takımımın motivasyonunu bozuyor.'

‘Yönetim çalışıyor’
Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, dün bir basın toplantısı düzenledi ve artık pazar günü Sivasspor ile oynayacakları Süper Lig’in ilk maçına kadar susma kararı aldı... Son dönemlerde insafsızca eleştirildiğinden yakınan Bordo-Mavililer’in hocası, gündemdeki konularla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer hakkında konuşmama kararı aldığının altını çizen Karadeniz ekibinin antrenörü, “Yönetimle görüştüm, fikrimi aktardım. Onların da bir çalışma içinde olduğunu biliyorum. Ama ligin havasına girdik, bu yöndeki söylentilerin sürekli konuşulması hiç hoş olmuyor” diye konuştu.

Mektubu da açıkladı
40. yıl etkinlikleri kapsamında gelen eleştirilerin de haksız olduğunun altını çizen deneyimli hoca, olayların kendi inisiyatifiyle gelişmediğini söyledi. “Yürüyüş saatine idman koymadım. Yönetim, ‘Sadece baloya katılacaksınız’ dedi, buna uyduk” diyen Ziya Doğan, gündemdeki mektup konusunu da açıklığa kavuşturdu. Kendisine binlerce mektup geldiğini vurgulayan Doğan, “O mektup da kapının altından atılmadı, diğerleri gibi postayla geldi. Bir yöneticiyle beraber onu yazanın bürosuna da gittim, çayını içtim. Sadece serzenişte bulunduğunu söyledi” dedi.

‘Galati’nin ekolü var’
Taraftarla sıkıntı olmadığına değinen Trabzonspor’un teknik patronu, “İnanın gece uykum kaçar, şehirde gezerim ve kimseyle sorun yaşamam. Açılışta abartılı anonsun sonunda gelen ufak bir grubun protestosunu büyütmemek lazım” dedi. İnter Toto’daki elenişi unutup lige konsantre olmak istediklerini bildiren Doğan şöyle devam etti: “Önemli ekolü olan bir takıma elendik ve şanssızdık. Bunu fırsat bilip karamsar bir hava estirmemek lazım. Biz lige hazırız. Yeter ki, gereksiz gündemlerle motivasyonumuz bozulmasın.”

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2007, 19:23   #2
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart İSYAN
ziya hoca kusura bakma ama artik sana güven kalmadi..güzel hos konusuyorsun ama seni en cok destekleyenlerin basinda gelen ben bile senden umudu kestim..
takim ici dengeler diyerek transfer yaptirmadin, mantelite dedin yildizlari harcadin, ön libero dedin kendi adamlarini takima topladin, istikrar dedin gencleri görmezden geldik..
ne diyeyim insallah ben yanilirim da sen basarili olursun..
Alt 08-09-2007, 19:44   #3
Kullanıcı Adı
tuğba61
Standart İSYAN
yok daha basarılıda olmasın gitsin bi an öncee.. GİRAY BULAK gelsin.. inşALLAH gelir
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 19:45   #4
Kullanıcı Adı
ibrahim44
Standart İSYAN
galatiye elenirseniz böyle olur
ibrahim44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 19:55   #5
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart İSYAN
Alıntı:
tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
yok daha basarılıda olmasın gitsin bi an öncee.. GİRAY BULAK gelsin.. inşALLAH gelir
giray hocada olur, senol hoca da olur ama senol hoca bu takima daha gelmez..adami resmen harcadik..
benim hayallerimi süsleyen teknik direktör ise hami mandirali..inaniyorum ki füzeci hami bir gün bu takimin basina gelecek..
golleriyle büyüdügümüz hami tecrübe sahibi olduktan sonra bu takimda yerini alacaktir..
Alt 08-09-2007, 19:56   #6
Kullanıcı Adı
tuğba61
Standart İSYAN
süper olur yanındada ünal.. tam olur
Alt 08-09-2007, 20:00   #7
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: İSYAN
Hatta Lemi, İskender, Tolunay falanda gelsin onlar oynasın
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2007, 20:06   #8
Kullanıcı Adı
tuğba61
Standart İSYAN
ahh ahh nerde o eski trabzon :'(
Alt 08-09-2007, 20:12   #9
Kullanıcı Adı
mavera,
Alıntı:
Totoloji Nickli Üyeden Alıntı
Hatta Lemi, İskender, Tolunay falanda gelsin onlar oynasın
o saydigin futbolcular trabzon tarihi icin önemlidir ama özellikle hami mandirali ve fatih tekke nin yeri ayridir..benim icinde bulundugum nesil hamiyle büyümüstür, bizden sonrasi ise fatih ile..
iki kaptanimizda bizim icin cok sey ifade eder ve ikiside bir sekilde Trabzonspor da olacaklar..
Alt 08-09-2007, 20:16   #10
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Benim Türkiyede en sevdiğim oyuncudur FATİH TEKKE,karekter olarakta bir numara zaten..

Galatasaraylıyım ama hep Fatih Tekke için Trabzon maçlarını izlerdim laf aramızda.. ;)

Müthiş top saklama yeteneği var ve Hakan Şükürden daha iyi topa yükseliyor..
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)