08-18-2008, 06:19 | #1 |
BENİ DH'YE DÖNDÜRÜN OYUM SİZE
DH ADMİNLERİ LÜTFEN AFFEDİN BENİ Bİ HATA YAPTIM ÜYELİĞİMİ GERİ VERİN
SEVGİLİ VATANDAŞLARIM İNŞALLAH OYDAŞLARIM OLACAKSINIZ http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm BU SİTEYE ÜYE OLUP ''midye_tava geri dönsün'' diye yazarsanız ilk seçimde oyum size BEN YUKARIDAKİ SİTEDEN ATILDIM VE Bİ KAMPANYA BAŞLATTIM LÜTFEN DESTEK VERİN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-18-2008, 09:12 | #2 | |
ben zaten üyeydim o foruma (acer kullandığım için sıksık rahatsız ediyorum onları )
Alıntı:
ama sırf bu sözleriniz bile istediğinizi yapmamam için başlıca bi sebep... Partimiz oylarını satın almıyor efendim siz en iyisi chpnin forumunda falan şansınızı deneyin ;) mutlaka yardım eden birini bulursunuz |
||
08-18-2008, 13:51 | #3 |
Şu andaki aktif kişilerin 1868 tanesi üye, 5269 misafir ziyaretçidir
Siteye bak :D |
|
08-18-2008, 13:53 | #4 |
yine mide bulandırıcı birileri var buralarda >
|
|
08-18-2008, 13:53 | #5 |
yav orasına genelde pcyle sorunu olanlar giriyo üye olmadanda konuları görüp verilenleri indirebiliyolar bir sürü ziyaretçi oluyo haliyle
|
|
08-25-2008, 12:28 | #6 |
sen böle oy toplayamazsın burdan bizim parimiz satılık değil...senin gibi biri oy verecekse vermesin daha ii...
|
|
08-25-2008, 19:51 | #7 |
ya beyza ben meraklı değilim oy vermeye hem canım isterse oy veririm istemesse vermem
eğer son dönemdeki yasa tasarısı gerçek hayata geçseydi emin olun ki oyum bu partiyeydi bence gençleri koruma adına öyle yasalar çıkartılmalıydı :-* ve çoğunluğu doğruydu özellikle tc.kimlik no vererek güvenli bi şekilde erotizm içerikli yayınlar alınması bana çok mantıklı gelmişti :-* |
|
08-25-2008, 20:00 | #8 |
midye tava zeka seviyen çok düşük başka foruma git burası sana fazla gelir yani sen istesen çıkamazsın bizde artık inemeyiz 0-6 yaş grubuna 8)
|
|
08-25-2008, 20:07 | #9 |
hiç birşey anlamadım.. atıldığınız siteye geri dönmek istiyorsunuz da bunun için hiç tanımadığınız kişileri mi kullanıyorsunuz.. ben atıldığım her siteye geri dönecek olsam.. oy oy oyyyyy.. zor zanaat..
|
|
08-25-2008, 20:12 | #10 | |
Alıntı:
anlamayacak bişiy yok kardeşim öyle küçükki düşünceleri öyle vızıldayıp duruyor muhatap olmamak gerek aslında da şu oy olayına takıldım yaw sia kaçkişisiniz nesiniz bana birini hatırlattınız :D tuncayımmm 8) |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|