|
08-21-2008, 02:40 | #1 |
Başımızdan geçen bir olay..
Sizle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum..
Bizim kumburgazda yazlığımız var ve yaklaşık 14-15 yıldır her yaz buraya geliriz. Ben 5-6 yaşlarımdaydım sanırım, bizim çaprazımızda bir villa vardı.Villa ki villa, herkesin oturmak için hayal ettiği bir viilaydı, italyan mimarlar tarafından yapılmıştı,havuzun taşları bile italyadan gemilerle getirilmişti. Fakat aile içinde pek fazla huzurlu değillerdi.Havuzları olduğunu belli etmek için bütün caddeyi ıslak ıslak mayolarla gezerlerdi,herkesi rahatsız ederlerdi.Durumları çok iyiydi villadan da belli oluyor,tekstilciydi İlhami amca.4 kişilik bir ailelerdi ; Anne baba erkek ve kız çocuklar. Birgün çeşmeye ailecek tatile gittiler, çocukları ecem adında bir kızla tanışmış.Ecem de o oteldeki garsonlardan birinin kızı.Ecemi cocuklar çok sevmiş olacak ailecek tanışmışlar.Olanlar bundan sonra zaten.Garsonun eşi,İlhami amcaya gözü koyar onu ne yapar ne eder baştan çıkarır, gerçekten güzel bir kadındı.Düşünün 2 yuva birden dağılıyor ve kadın geldi, istedigini yaptı bu villaya taşındı ne için para için. Ecem bile hiç tanımadığı bu adamı babacım babacım diye karşılıyordu, bu arada nikah falan da yok.2 sene herşey güzel gidiyordu.Sonra kadın hamile kaldı ve mecbur nikahı bastılar.Ama ilhami amcanın işler kötüleşmeye başladı. Nafakaları ödeyemez duruma geldi.O zamanlar kimsenin evinde yoktu plazma tvlerine varıncaya kadar sattılar.Adama sonunda eski eşi dava açtı ödenmeyen nafakalar için bu sefer villa da gitti. Kadın,genç kızı ve bebeğiyle birlikte İzmir'e geri döndü.O garson olan eşine piyangodan para çıkmış, 5 yıldızlı otel patronu olmuş bu sefer. Eski patron da kanun kaçağı, aranıyor şimdi.. Duyduğumuza göre Ecem de kör olmuş. Bir zamanların en güzel villası da şimdi perili ev gibi. Balkonu çöktü.Havuzun taşları düştü.İçersini fareler basmış. İlahi adalet diyeyim, 2 yuvayı dağıtmaya değdi mi acaba.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-25-2008, 16:08 | #2 |
Tam bir türk filmi olmuş
|
|
10-25-2008, 17:31 | #3 |
|
|
10-25-2008, 17:09 | #4 |