|
09-01-2008, 15:55 | #1 |
Halil Havar tutuklandı
Akdeniz'in uluslararası sularında yakalanan 14 ton uyuşturucuyla ilgili ''Lucky S'' davası kapsamında hapis cezasının yanı sıra çarptırıldığı para cezasının 1 trilyon 46 milyar lirasını ödemediği için hakkında ''yakalama kararı'' çıkartılan Halil Havar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yeşilköy'de gözaltına alınan Havar, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi. İstanbul 1 No'lu DGM tarafından, ''Lucky S'' davası kapsamında 30 yıl hapis cezasının yanında ayrıca çarptırıldığı 1 trilyon 92 milyar liralık para cezasının sadece bir taksitini ödediği için bu cezası da hapse çevrilen ve ''yakalama kararıyla'' aranan Havar, hakkındaki infaz işlemlerinin tamamlanması için İnfaz Bürosu'na alındı. Hakkındaki ''yakalama kararı'' burada yüzüne okunan Havar, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Havar'ın, iyi hal uygulanması durumunda 11 ay 20 gün hapis yatacağı belirtildi. habervaktim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-01-2008, 16:01 | #2 |
Halil Havar tutuklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kaçakçılık, uyuşturucu, çete gibi suçalara yönelik mücadelesi son dönemde çok başarılı bir şekilde yürütülüyor. Son dönemde büyük uyuşturucu operasyonları yapıldı ve haberde de gördüğümüz gibi halen daha yapılıyor. Ben takdir ediyorum.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|