AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-01-2008, 19:24   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Bu da 'Başımı örtmeyeceğim' belgesi

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden görülmemiş uygulama. Yeni kayıt yaptıran öğrencilere kılık kıyafetleriyle ilgili taahütname imzalatıldı. Skandalın belgesi...

Öğrencilerden, 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde İstanbul Aydın üniversitesi kampuslerinde derslere başörtülü ve türbanlı olarak girmeyeceklerini garanti etmeleri isteniyor. İşte Aydın Üniversitesi'nin yönetmeliklere aykırı olarak öğrencilere imzalattığı kılık kıyafet taahhütnamesi:

samanyoluhaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2008, 19:26   #2
Kullanıcı Adı
Neşe
insanları bu hale getirenlerden rabbim soracak hesaplarını inşallah
Neşe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 19:29   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Aman Allahım bu kadar da olur mu ya !
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 19:29   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
ülkedeki tüm ırkçı din düşmanı rektör,öğretim üyueleri ve öğrencileri bu yıkılıp tekrar yapılması egrek sözde adı üniversiyede dolmuş.
insanların beynini o kadar yıkamışlar kı çene altı bağlamaya bir yandan 'geleneksel örtü' derken diğer yandan 'inanç gereği böyle örtülür' diyorlar.Geleneksel örtünün takılmasını isteyen askerde innaçlı kişilerle alay ediyor resmen.İğne ile bağlandığında veya omuza yayıldığında ise irtica sembolu,siyasi simge vs. oluyormuş.
üstten bağlayınca kapitalizm uşağı olunuyor diye duydum,hiçbir şekilde başa bağlamadan örtüyü koyanlar ise sosyalist,elinde sallayanlar liberal falan filan.

Orduevine bikinili ahlaksızları içeri alan asker kapıya 'türbanlıalr giremez' diye yazı dahi asma yüzsüzlüğünü bulabilir.
pkk ile dağdaki müslüman yiğitler mücadele ederken dindar kesime saldıran tsk ile kimler mücadele edecek merak ediyorum.
Alt 09-01-2008, 19:44   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Bu belgeyi hazırlayana da imzalayana da yazıklar olsun.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 20:53   #6
Kullanıcı Adı
güliş
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Bu belgeyi hazırlayana da imzalayana da yazıklar olsun.
aynen katılıyorum,Rabim bunların hesabını sorsun inşAllah... >
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 20:57   #7
Kullanıcı Adı
R.T.E.
şerefsizlere, haysiyeti olmayanlara, dünyada hesabı sorulmalıdır. ahiret beklenmemelidir... > >
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 23:54   #8
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
benim kuzenim de buraya gidiyor kendisi türbanlı demekki imzalamış ona içimden bir yuh çektim şimdi gerçekten ve çok üzüldüm..
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2008, 00:13   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Selmaandaş, düşüncelerinizi belirtirken gelip yorum yaptığınız mekana biraz saygı duymanızı beklerdik. Hakaret edip banlanmak marifet mi, ego tatmini o zaman.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2008, 00:29   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
selmaandaş Nickli Üyeden Alıntı
şeriatcılar zorunuzamı gitti bide Ak Parti butun herkese hitap eder bırakın yalan Ak Parti turbanlıların partisi aydın univeritesi kutlarımismine yakışanı yapıyor gericler bunu anlamaz akparti hic anlmaz turban alın başınıza calın
yoldaş ak aprtideki başı açık siyasetçileri ne yapalım,onlarında saçını keselim başımıza çalalım mı önerilerini bekliyorum
Haa chp deki başı kapalıları da bize verin,bizim sayımız %47,başörtüsünü başa çalmak için çok başörtülüye ihtiyaç var

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)