AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-04-2008, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Standart Atatürk ün arkasına sığınan Yasin Küçük ü Protesto Ediyorum

Son günlerde ilginç açıklamaları ve tuhaf tavırlarıyla gündeme gelen, konuşurken de masum insanları karalamaktan hiç çekinmeyen Yalçın Küçük'ün terör örgütü PKK'yla yakın ilişki içinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komutanlarına sözde saygısının ifadesi olarak sık sık 'Hazretleri' şeklinde hitap eden Yalçın Küçük'ün terörist başıyla da oldukça samimi olduğu anlaşıldı. İşte Samanyolu Haber'in özel araştırmasıyla fotoğrafları, kitapları ve tuhaf hareketleriyle Yalçın Küçük gerçeği…

Resimlerde görün

Atatürkçü olduğunu iddia eden bu Şahsiyet Yalçın küçük ve terörist başı ne kadar samimi

Şimdi bu adam çıkmış hergün skytürk,kanald,show, ve star gibi televizyon kanallarında vatanseverlik yapıyor.İsterseniz görüp yorum yapın yada milliyetçi insanların yüzüne baka baka dalga geçer gibi vatanseverlik naraları atan adamın hain yüzünü herkes görsün. Şimdi ise vatanını sevenlere karşı ağza alınmayacak lafları Atatürk'ün ardına saklanarak sarfeden bu hainin gerçek yüzünü herkesin görmesi için açıyor konuyu ve için bu sizde bakın ve görün gerçekleri
Lütfen

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2008, 13:29   #2
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
İnsanın aklı almıyor binlerin katiliyle aynı sofrada yemek yiyor ve çok samimiler sonra ben Atatürk ün arkasına sığınarak program proagram geziyor çok şaşırtıcı >
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 13:33   #3
Kullanıcı Adı
islam
işte özleri... bu Yemişm görüşlerini adamların içi pissss.... > > >
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2008, 13:35   #4
Kullanıcı Adı
çilik
vayy adi köpekk vayyyy bunalrın hepsinin yüzleri birbir çıkacak ortaya
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 16:35   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
bide bunun üstüne chp gençlik sitelerinde bu adamı savunan kemalistler var :D :D
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 16:42   #6
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Şer insanın kalbine yerleştimi bir daha çıkmz...
ama hidayet de kolay kolay yerleşmez.
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 21:18   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İddianameyi okumamış,okumak bir yana hergün haberleri takip etmeyen cahil zihniyetide protesto ediyorum.
Alt 09-07-2008, 22:44   #8
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Atatürk ne büyük bir insanmış ki binlerce insan onun arkasına sığınıp kendini saklayabilmektedir.Hani büyük Önder şöyle bir hamle yapıp kenara çekilse arkasından neler çıkacak kimbilir.Düşünsenize kemalisti lenincisi maocusu add cisi ve daha nicelercesi ve binlecesi ortaya çıkacak .
Atatürk bunların sahtekarlıklarını gördüğü vakit hepsinin kulağından çekip ,falakayı ceza kanunlarına yeniden ilave eder ,hepsine tattırırdı ama ne yazık ki böyle bir şey mümkün olamayacağı için Türk milleti zamanı gelince bunların hepsini gözden geçirip layık olduğu muameleyi onlara göstermeyi çok iyi bilecektir inşallah.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 00:56   #9
Kullanıcı Adı
aylinalp
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
İddianameyi okumamış,okumak bir yana hergün haberleri takip etmeyen cahil zihniyetide protesto ediyorum.
İDDANEMEYİ OKUDUM HEPSİ TAYYİP BEYİN SİYASİ DAVSIDIR VE YALANDIR GORECEGİZ
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Atatürk ne büyük bir insanmış ki binlerce insan onun arkasına sığınıp kendini saklayabilmektedir.Hani büyük Önder şöyle bir hamle yapıp kenara çekilse arkasından neler çıkacak kimbilir.Düşünsenize kemalisti lenincisi maocusu add cisi ve daha nicelercesi ve binlecesi ortaya çıkacak .
Atatürk bunların sahtekarlıklarını gördüğü vakit hepsinin kulağından çekip ,falakayı ceza kanunlarına yeniden ilave eder ,hepsine tattırırdı ama ne yazık ki böyle bir şey mümkün olamayacağı için Türk milleti zamanı gelince bunların hepsini gözden geçirip layık olduğu muameleyi onlara göstermeyi çok iyi bilecektir inşAllah.
ADD ZATEN ATATURKCUDUR DENEGİN UYESİ OLDUGUM İCİN SORUN YOK ATATURKCU DUSUNCE DERNEGİ :-*
aylinalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 01:05   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
aylinalp Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
İDDANEMEYİ OKUDUM HEPSİ TAYYİP BEYİN SİYASİ DAVSIDIR VE YALANDIR GORECEGİZ[quote
İddianame kaç sayfa ? Bilgilendirisens evirim.
Ayrıca yalan kısımlarını yazarsan bizi bilgilendirirsen hoş olur.
Bilgileniriz ve doğruyu buluruz belki.
Kullan bakalım sihirli deyneğini ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)