|
09-23-2008, 13:42 | #1 |
Sen Bırakıp Giderken ANNE..!
Bilemezdin bırakıp giderken sen beni böle hüzünlere bölünecegimi....
yüregimde acının en koyusunu taşıdıgımı...ayrılık acısının nasıl büyük cığlıklara dönüşüp bogazımda dügüm dügüm oldugunu.. sen bilemezdin... sisli hatıraların arasından anımsıyorum..saçlarıma nasıl sevgiyle dokundugunu..sımsıkı bana sarılmanı..o ela gözlerinle sevgilerin en güzeliyle bana bakmanı sıcacık sesinle bana seslenmeni... gece siyahı hüzünlerdeyim yine ...birkac sisli hatıraya sen diye sarılışımı kirpigimin ucunda biriken yaşımı herkesten sakladıgımı sen bilemezdin beni bırakıp giderken..... oysa hüzün kolyesini boynuma sen takmıştın yıllar öncesinden..sende bilemezdin bu ayrılıgın bunca acı verecegini bana.. sen bırakıp gittiginde ögrendim ANNE..bayram sabahlarının bunca hüzün koktugunu...caresizligi..acıyı...bayram sabahları ögrendim... şimdi biliyorum ANNE...biliyorum... sen beni bırakıp giderken biliyormuydun!!! Alıntı
Konu Ak_Kelebek tarafından (09-23-2008 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-23-2008, 13:54 | #2 |
Canım çok anlamlı bir yazıydı...anne adına yazılan tüm yazılar okurken yürekleri burkuyor..Rabbim tüm annesini kaybeden kardeşlerimize sabır versin...onların acısını Rabbim göstermesin...Sağlığımızda annelerimizin kıymetini bilelim..onlara sevdiğimizi de haykıralım..
Bu güzel paylaşım için teşekkürler....+ |
|
09-23-2008, 13:57 | #3 |
(Amin) okuyan gözlerine sağlık canım
|
|
09-23-2008, 14:04 | #4 |
canım çok güzel bir paylaşımdı duygulandırdın bizi
Gönlüne sağlık |
|
09-23-2008, 15:03 | #5 |
Bir sabaha "annesiz" uyanmanın ve bir bayram sabahının neşesini eli öpülen annenin yokluğunda yaşamanın acısı belki de güneşin ışıklarını da solduracaktır...
Kalbi hüzünlendiren paylaşımınız için teşekkürler... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|