![]() |
#1 |
![]() Yüksekova'da şehit düşen Uzm. Çvş. Ragıp As, memleketi Aydın'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. En ön safta bir CHP'li kadın vekil de yer tuttu.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde iftar saatinde evine dönerken teröristlerin bahçe duvarının kenarına koyduğu bombayı patlatmasıyla şehit düşen Uzman Çavuş Ragıp As, memleketi Aydın'ın Koçarlı İlçesi'nde gözyaşları ve tepkiler arasında, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. CHP Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu, en ön safta erkeklerin arasında cenaze namazını kıldı. zaman
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (09-25-2008 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Acaba Kuran kursu vs. yönetiyor m kendisi,kızım olursa yollamayı düşünüyorum.Şimdiden yer ayırtayım di mi ? Baksanıza nasıl kılıyor süper süper... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yavvv bari saçını kapatsaydın bacı
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu insanlar bu kadar boş olmamalı. Biz sağlam dimdik ne yaptığını bilen bir muhatap kitlesi bir muhalefet istiyoruz. Bizim muhatabımız olamıyor ki bunlar amaçlarına ulaşmada araçların dolanmacına takılıyorlar, sonra onun sorumluluğunu da bize yıkıp sütten çıkmış ak kasık oynuyorlar. Beyler bayanlar insaf edin yahuuuu. Edep yahuuuuuuuuuu.Kendinize gelin ve bakın bir yaptıklarınıza. Utanacak mısınız Yoksa utanmazsanız dilediğinizi mi yapacaksınız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() chp ye serbest onlar kılabilir
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() '' inna lillah ve inne ileyhi raciun.. ''
Şehidimize Allah'tan rahmet, Günahı sevabı bilmeyen bu kadın müsvettesinede Allah'tan akıl diliyorum.. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hayırdır Rıdvan..Yine amaç ne..? Evet ben.. Buyur söyle varsa diyeceğin..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() chp de neden se bu aralar siyaseti başka yerlere mi taşımaya başlıyor acaba milletvekilleri ayrı telden mi çalıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|