AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-06-2008, 18:01   #1
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Thumbs down Apoyla M. Fettullah Gülen'i bir tutan zihniyeti kınıyorum!!
Facebookta gezerken bir grup gördüm ve cok üzüldüm..
Apoyla Fettullah aynı grubun adı da.
Acıyorum bi insanlara..
O kdar cok grup varki buna benzer.
Gözleri kör olmuş gibi.

Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-06-2008, 18:06   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Sanal Ortamlarda bu durumlar kaçınılmaz.. Bunları kafaya takıp kınamaya bile lüzum yok bence.. Fetullah Gülen'i çok iyi tanımasam ve sevmesemde Apo gibi vatan haini,bebek katili adi bir insanla aynı kefeye koyanlar cahil insanlardır.. İşleri güçleri yok bu işlerle sanal ortamda ancak boş vakit geçirirler..Bu durum onların zaten ne kadar basit olduğunu gösteriyor üzülmeyin..

Alt 10-06-2008, 18:14   #3
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanal Ortamlarda bu durumlar kaçınılmaz.. Bunları kafaya takıp kınamaya bile lüzum yok bence.. Fetullah Gülen'i çok iyi tanımasam ve sevmesemde Apo gibi vatan haini,bebek katili adi bir insanla aynı kefeye koyanlar cahil insanlardır.. İşleri güçleri yok bu işlerle sanal ortamda ancak boş vakit geçirirler..Bu durum onların zaten ne kadar basit olduğunu gösteriyor üzülmeyin..
haklısın ablacım ama yine de insanın morali bozuluyor..işte..
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-06-2008, 18:19   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Amaç moral bozmak huzur kaçırmak zaten..
İnsan kendini bildikten sonra,değer verdiklerini bildikten inandıktan sonra gerisi boş..Üzülmeyin siz..Üzmeye gayret edenler emeklerini boşa harcadıklarını bir gün nasılsa anlayıp kendileri üzüleceklerdir..

Alt 10-06-2008, 18:29   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Özgür irademizde hakaret mi var abicim..?
Ben insan olarak herkesi seviyorum..Burda sevgideki kastım sizler gibi..Hocamız önderimiz liderimiz diyen arkadaşlar varya hani Fetullah Gülen'e..İşte ben öyle görmüyorum..Benim gönül verdiğim rehber edindiğim hocalarım başka..O bakımdan bir sevgim muhabbetim yok kendisine..Çok sevmem,gönül bağım ilgim yok..
Her müridin mürşidi bir olur mu..? Allah hakiki her mümin müslümanı muvaffak etsin..

Alt 10-06-2008, 18:43   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Kırılmayı gerektirecek bir durum yok ki..
Allah rızası gözeterek herkesi seviyoruz..Kastım olanı ifade etmişim zaten..Benim sizler gibi gönül bağım,ilgim,muhabbetim yok şahsına karşılık..Olmak zorundada değildir..Tasvip etmediğim yönleri var bu nedenle muhabbetim yok kendisine karşı.. İslama gönül vermiş bir insan olabilir ama islama gönül veren herkes mükemmeldir kusursuzdur diyemeyiz..Fetullah Gülen sonuçta evliya vs değil.. İslam hocası..Bazı doğruları bana doğru gelmiyor olabilir.. (anti parantez() kastettiğim doğrular islamda var olan doğrular değil onlar tartışılmaz,farklı hususlardaki bazı doğrularını tasvip etmiyorum) Sanırım en doğal hakkım..Buda bizim kusurumuz(!) olsun..

Alt 10-06-2008, 18:48   #7
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Bir insanı sevmek onun müridi olmayı iktiza etmiyor ama müslüman olmak bir baska müslümanı sevmeyi ve davasını sahiplenmeyi iktiza ediyor. Olaya böyle bakınca f Gülen hocayı tanımasamda ben bu grubu olusturan insanlara bayrak acarım. O insanların kıymetini bizlerin ölçemeyeceği insanlara dil uzatması bizlere atılmış bir sille kabul ederim. Bu tip insanları ve buna çanak tutanları esefle kınıyorum.
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-06-2008, 18:57   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Müjdat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir insanı sevmek onun müridi olmayı iktiza etmiyor ama müslüman olmak bir baska müslümanı sevmeyi ve davasını sahiplenmeyi iktiza ediyor. Olaya böyle bakınca f Gülen hocayı tanımasamda ben bu grubu olusturan insanlara bayrak acarım. O insanların kıymetini bizlerin ölçemeyeceği insanlara dil uzatması bizlere atılmış bir sille kabul ederim. Bu tip insanları ve buna çanak tutanları esefle kınıyorum.
İşte aynen bunu ifade ettik muhterem..
Allah rızası gözeterek her müslümanı seviyoruz..Ama bu onların her fikrini yada icraatini beğenmemiz kabul etmemiz anlamına gelmez..Ben şahsen bir çok fikrini tasvip etmiyorum kendimce(dikkat edin dini fikirler dışındaki fikirlerden kastım)Sevmek zorundada değiliz ayrıca..Bana sempatik sevimli gelmeyebilir..Sevmeyebilirm..O benim kusurum(!)
Sahiplenilen dava islam ise onu hepimiz sahiplenmişiz zaten..İslamın yararına olacak her fikir ve görüşte bizde bayrak açarız herkese..
Onun hakkında Abdullah öcalan ile ilgili kıyaslamayı bizde kınadık en başında farkettiyseniz..Onlara destek verdiğimiz manasına gelmiyor ''sevmesemde'' kelimesi.. Sevmek durumunda değilim bu kadar açık..Saygı duyulsun lütfen..

Alt 10-06-2008, 19:20   #9
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte aynen bunu ifade ettik muhterem..
Allah rızası gözeterek her müslümanı seviyoruz..Ama bu onların her fikrini yada icraatini beğenmemiz kabul etmemiz anlamına gelmez..Ben şahsen bir çok fikrini tasvip etmiyorum kendimce(dikkat edin dini fikirler dışındaki fikirlerden kastım)Sevmek zorundada değiliz ayrıca..Bana sempatik sevimli gelmeyebilir..Sevmeyebilirm..O benim kusurum(!)
Sahiplenilen dava islam ise onu hepimiz sahiplenmişiz zaten..İslamın yararına olacak her fikir ve görüşte bizde bayrak açarız herkese..
Onun hakkında Abdullah öcalan ile ilgili kıyaslamayı bizde kınadık en başında farkettiyseniz..Onlara destek verdiğimiz manasına gelmiyor ''sevmesemde'' kelimesi.. Sevmek durumunda değilim bu kadar açık..Saygı duyulsun lütfen..
Bu başlık altında çook alıngan görünüyo herkes hayırdır. Duygu hanım kastım siz değildiniz ama aynı şeyleri söylemenin muvafatı sevindirdi beni....
Alt 10-06-2008, 19:15   #10
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili hocam hoş geldiniz şeref verdiniz .Yalnız duygu hanımı sanırım ikimizde yalnış anladık hemen hafakanlara bürünmüşşün sakin olun efendim
Üstat benim duygu hanımla alıp veremediğim bişey yok olamaz zaten..... Sen bu sefer yanlış tahlil yaptın galiba
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)