![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Merkezi yönetim modülüdür. Çesitli özelliklere, araçlara ve ayarlara erişim sağlar; bütün sistem bileşenlerini bütünleştirir. Sistem bileşenleri her biri kolay kullanılabilir dizin sisteminde geliştirebilecek dört farklı gruba ayrılır. Daha geniş güvenlik sağlamak için, ayarlar şifre korumalı şekilde düzenlenip izin verilmeyen erişimi ve modifikasyonları önler. Özellikleri: # Varolan anti virüs modül ve filtrelerinin merkezileştirilmiş yönetimi # Intuitive directory tree style system şunlara kolay erişim için kullanılır: # Otomatik, İnternet/LAN Güncelleme modülü # Günlük dosyalar ve bütün yüklenmiş modüller için merkezileştirilmiş sistem # AMON- Var olan on-access monitor (ekran) # NOD32- tercihe baglı tarama # IMON- Internet monitör "POP3" protokolü yoluyla gelen elektronik postayı tarar. # EMON- tamamlayıcı elektronik posta tarama modülü MAPI arayüz yoluyla gelen elektronik postayı tarar. (detaylar aşağıda) # Esnek görev düzenleyici ve planlama modülü. # Karantina dizini # Anahtar sistem bilgisi. ![]() NOD32 Antivirus System provides well balanced, state-of-the-art protection against threats endangering your PC and enterprise systems running various platforms from Microsoft Windows, through a number of UNIX/Linux, Novell, MS DOS operating systems to Microsoft Exchange Server, Lotus Domino and other mail servers. ESET solutions are built on ESET’s one-of-a-kind ThreatSense technology. This advanced heuristics engine enables proactive detection of malware not covered by even the most frequently updated signature-based products by decoding and analyzing executable code in real time, using an emulated environment. By allowing malware to execute in a secure virtual world, ESET is able to clearly differentiate between benign files and even the most sophisticated and cleverly-disguised ![]() http://rapidshare.com/files/140096221/NOD32_Ant_3.0.672.turknull.rar
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mutlaka Göz Atın Çok Memnun Kalacaksınız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bende nod32 kullanıyordum ama tekrar Kaspersky ye döndüm :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bende Kaspersky yi kullanıyordum çok kastı bilgisayarımı.Nod son sürümünü kullanıyorum 1 senede tam sürümüne tükseltilmiş sekilde lisansın bloke olma derdi yok.Tavsiye ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bilgisayarcımın tavsşyesi üzerine takrar dönmüştüm ama bakıcam nod32 ye de inşaALLAH
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|