10-11-2008, 17:37 | #1 |
Sadece Sana
Tek suçlu benim
kabul ediyorum tek suçlusu benim herkes yapma derken ben inadına inandım o ruhumu dinlendiren bakışlarına herkes lütfen deyip üzüleceğimi bilirken bir ben aldırmadım dökeceğim gözyaşlarıma birgün giderse kabulüm diyordum da kendime yokluğunu yaşarken bile yanımda olursun sanmışım ne tuhaf.. nerdesin..karanlık bir boşluktayım ve bu hüzne bir isim veremiyorum yoksun işte.. gözyaşlarımı gizlemiyorum bu sefer silmiyorum utanmıyorum inandığım için suçluysam suçluyum kabul ediyorum herkes karşıma dikilip "söylemiştik" diyecek olsada verdiğim o kararın acısını tek başıma sırtlıyorum iyi de gidecektin madem neden gülümsedin gözlerime mutluluğa alışkın değilim dediğimde kavrayamıyordun sözlerimin anlamını ama bak şimdi ardında neler bıraktın.. ağlayan gözlerim değil zaten "yüreğim" biranda geldin ve ansızın çıkıp gittin yıllar önce yaşadığın acıların hesabını yoksa bana mı kestin.. her oyunda bir kaybeden olur aldırma isyan etmem sessizce oturur kabullenirim acımı herkesler mutluyken ben uzaktan izlerim sabah gene işime gelir bıkmadan seni beklerim sen rahat ol,, sıkılınca çok konuşmam sadece susar içime gömerim acımı.. iyide sen gitmek için mi gelmiştin onca zamandan sonra.. hani seven vazgeçmezdi, hani seven acı çektirmezdi hani seven bırakıp gitmezdi ozaman neden engel olamıyorum yüreğimdeki sancıya gözyaşlarıma neden karşı çıkamıyorum sende mi demiyorum ardından merak etme gerçekten gitmiş olsan bile beddua bekleme yüreğimden ben kızgında değilim sana.. kırıldığım tek kişi kendimm.. gerçekten gitmiş olsanda herzaman yüreğine kefilim kimseleri konuşturmayacam ardından mutsuzluğuma yakınırsa dostlarım herşeyi ben üstlenecem sen herzamanki cici olacaksın bende herkeslere karşı savunacağım merak etme ben bir sana karşı savaşmayı başaramamıştım zaten. hiç gelmeyecek olsanda anlam veremediğim bir çaresizlikle ve gene anlam veremediğim bir inançla bekliyorum dönmeni.. SEVİYORUM SENİ..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-11-2008, 18:02 | #2 |
yoksun işte..
gözyaşlarımı gizlemiyorum bu sefer silmiyorum utanmıyorum inandığım için suçluysam suçluyum kabul ediyorum herkes karşıma dikilip "söylemiştik" diyecek olsada verdiğim o kararın acısını tek başıma sırtlıyorum iyi de gidecektin madem neden gülümsedin gözlerime mutluluğa alışkın değilim dediğimde kavrayamıyordun sözlerimin anlamını ama bak şimdi ardında neler bıraktın.. ağlayan gözlerim değil zaten "yüreğim" biranda geldin ve ansızın çıkıp gittin yıllar önce yaşadığın acıların hesabını yoksa bana mı kestin.. oofffff yaa yeter yazma artık beni hakkaten bugün bitirdin ne dimm ben gidiyorum artık... Allah'a emaetsin pazartesi devam ederim okumaya |
|
10-11-2008, 18:10 | #3 |
ıyı aksamlar gorusmek dılegıyle...
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
sadece sana, sevdim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|