AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 10-14-2008, 12:44   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Trabzonspor için büyük gün: 19.10.2008
Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, hem liderliğin hem de genel tablonun tesadüf olmadığını kanıtlamak için Galatasaray maçına kilitlendi.

Bordo-Mavililer’in yöneticileri derbi öncesi seferberlik ilan ederken, Ersun Yanal ile ekibi, takım üzerindeki baskıyı azaltmanın yollarını arıyor.
Yenilgisi yok

Trabzonspor için Galatasaray ile bu hafta oynayacağı maçın değeri bambaşka... Geride kalan 6 haftalık periyotta 5 galibiyet 1 beraberlikle Süper Lig’in zirvesine kurulan Bordo-Mavililer, ulaştığı noktanın bir tesadüf olmadığını kanıtlamak için takipçisiyle randevusuna kilitlendi. Her ne kadar yönetim ve teknik heyet kanadı tansiyonu yükseltmemek, beklentileri artırmamak için temkinli davransa da içten içe herkes İstanbul’daki sınavın sonucunu düşünüyor.

Başkan temkinli
Başta Başkan Sadri Şener olmak üzere tüm yöneticiler, futbolcular ve teknik heyete olan güvenlerinden söz ediyor. Şener, “Galatasaray maçının önemini takımımız zaten bilir ve hazırlanır. Yenersek arayı açma adına önemli bir adım atmış oluruz. Ama puan kaybı da dünyanın sonu değil” derken, Trabzonspor’un idarecilerinin derbi alarmına geçtiği belirtildi. Trabzon’da üs kuracak yönetim, takımla birlikte hareket edecek, kentin bazı ileri gelen yöneticileri de İstanbul’a gelecek.

Prim değişmiyor
Yönetim, derbi primini yine 6 bin YTL olarak belirlerken, teknik heyet de kolları sıvadı. Motivasyonunu yükseltmek için Hüseyin ve Song gibi deneyimli oyunculardan da destek alan Yanal, Galatasaray’ı da kurmaylarıyla beraber masaya yatırıp analiz ediyor. Perşembe günü başlayacak taktik provaları basına ve taraftarlara kapatacak olan Ersun Yanal’ın kadrosundaki tüm futbolcuları hem fiziksel hem de kafa olarak hazır tutmaya çalıştığı gözleniyor.

fanatik

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-14-2008, 14:01   #2
Kullanıcı Adı
S€SSİZ_CıGLıK
insallah bızımdır bu mac...
S€SSİZ_CıGLıK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2008, 15:15   #3
Kullanıcı Adı
akgençlk
Maçı alırız büyük ihtimal..
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2008, 15:43   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
3 puanı alır evlerine göndeririz
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)