|
10-16-2008, 19:50 | #1 |
TARAF'ın 1 Numarası Ateş Püskürdü !
SİZ NE DEDİĞİNZİN FARKINDA MISINIZ? Org.Başbuğ'un dün yaptığı zehir zemberek açıklamaya Taraf'ın bir numarası Ahmet Altan aynı sertlikte ve hamasette cevap verdi.
Konu Üç mevsim tarafından (10-16-2008 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-17-2008, 00:14 | #2 |
Allah razı olsun. İşte Türkiyenin 1 numaralı gazetecisi insan budur. Böyle olur.
|
|
10-17-2008, 01:38 | #3 |
Ben de çok büyük beğeni ile karşıladım Altan'ın yazısını; ama Başbakan Başbuğ'dan yana bir tavır sergiledi; buna da çok şaşırdım...
|
|
10-17-2008, 01:42 | #4 |
Başbakan Dogru yerde peki altan nerde
|
|
10-17-2008, 01:47 | #5 |
Başbakan Akli selim davranıyor... Biz Asker Milletleriz Anadolunun sütü ile büyümüşüz...Bizim Elimiz Dilimiz Askere karşı çıkmaz... Asker hata yaparsanda... Kol kırılır yen içinde kalır... Bu işi devlet büyüklerimiz halleder...Bu olaylardan kendine vazife çıkartan ortalığı bulandırıyorlar... Zaten Bu adamların işi pusulu havada av yaparlar..
|
|
10-17-2008, 01:51 | #6 |
Asker farklı, Genelkurmay Başkanı farklı; çarpıtıyorsunuz meseleyi...
Başbuğ o kadar kükremeden önce o iki raporun aslını astarını bir açıklasaydı hiçbirimiz şu anda bu konuyu tartışıyor olmazdık. Ve Başbuğ ne o toplantısında bahsetti o iki rapordan; ne de daha sonra başka bir yerde...Yalanlamadı; aksi kanıtlanana kadar ortaya atılan iddiaya "doğru olabilir" diye yaklaşılır; kural budur. |
|
10-17-2008, 01:57 | #7 |
Asker sana açıklamak zorundamı
Bunu sorgulayacak Açıklayacak Üstüne gidecek ve Askere Hesap Soraca Makamalar var ?? onlar niye sormadı açıklamadı...Demek ki; bizim aklımızın kes mediği olaylar var... boşuna yorma o güzelim kafanı :_) |
|
10-17-2008, 02:01 | #8 |
Ne demek bu ya!
Bana açıklamak zorunda mı, ha? Heronlar teröristleri görüntülesin, saldırı anını dakika dakika kaydetsin, saldırıdan bir hafta ve bir gün önce iki istihbarat geçilsin saldırı olacak diye; biz de bunların hepsini görelim kendi gözümüzle; sonra da bir açıklama beklemeyelim öyle mi? Vallahi benim kafam güzel olmayabilir; ama vatandaşın ülkede olup bitenleri merak etmesini saçma bulanların kafası muhtemelen güzeldir! |
|
10-17-2008, 23:05 | #9 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|