|
11-01-2008, 13:52 | #1 |
Mustafa CAMGÖZ ün Ülke Hakkındaki Püf Nokta YORUMLARI
Hepiminizin günü ritimli geçsin;E Osmanlı Torunları,Ey Asil,kudretli Türk Soyu...
Bu laflarım,boşa değil size! Ülkene kirli oyunlar oynanıyor.Çağımız fetih çağı değil.Çünkü artık sanayiye önem veriliyor.Fetih çağı demek tarım demektir.Sanayi ise sömürü demektir. Ülkemize yakın sınırlardaki Arapların petrolü 30 yıl içinde bitecek.Artık yeni benzin petrol değil,bor olacak.Çünkü petrol kuruyor.Borla çalışan araba tasarlanmış ve bor rezervlerinin %70 i bu kudretli topraklarda çıkarılıyor. Bu sebeple ülkemize önemli oyunlar oynanıyor.Diğer sebep coğrafi konumumuzdur. Bu sebeple akıllan ey Türk evladı.Çalışalım,hizmet edelim ülkeye.Türklüğümüz 7 cedde yayılsın.......... MUSTAFA CAMGÖZ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-01-2008, 13:59 | #2 |
Allah Ne muradın varsa versin canım kardeşim dua kardeşim
|
|
11-01-2008, 14:00 | #3 |
Valla bi çilik bide sen,,gelecekte yanımda olacakların yorumlarını görünce bana pek bi iş kalmıcak gibi
|
|
11-01-2008, 14:02 | #4 |
|
|
11-01-2008, 14:04 | #5 |
Evet,şeytan üçlüsü.Dağıtacaz diğer ülkelerin ülkemize oynadıkları politikaları..Dua kardeşim,Politikacı(Hatice) ve de ben...
|
|
11-01-2008, 14:07 | #6 |
Ülkemiz cennet gibi jeopolotik konumda,ama Bunun avantajlarını kullanmayı bilen malesef yok,Başbakanımda dahil
|
|
11-01-2008, 14:09 | #7 |
|
|
11-01-2008, 14:11 | #8 |
Noldu murat abi.. birazda eleştiri yaptım
|
|
11-01-2008, 14:12 | #9 |
haticenin şimdiden gözü var o koltukta |
|
11-01-2008, 14:17 | #10 |
iyi yaptın, severim dobra insanları. cumhuriyet kurulduğundan beri hiçbir dönemde madenlerimize hükümetimiz kadar önem verilmedi bunu da hatırlatayım karadenizde akdenizde bile petrol arıyoruz. kıbrısta avrupanın itirazına rağmen petrol arıyoruz. ecevitin kapattığı petrol kuyuları yeniden açılıyor. altın madenleri olsun diğer madenlerde çok önemli gelir sağlandı. enerji konusunda amerikayı dinlemiyoruz artık. iranla ruslarla çok önemli enerji anlaşmaları yapıldı. jeopolitik konumumuzu da çok iyi kullanıyor hükümetimiz. araplarla, ruslarla avrupayla hatta son olarak afrikayla çok iyi ilişkiler geliştirildi. komşularımızla olan sorunlarımız halledildi. inşallah sen ilerde güzel bir makama gelirsin de tüm bunlar sana az gelir daha önemli işlere imza atarsın |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|