11-03-2008, 23:46 | #1 |
hırsızlık yapan çocuğa verilen ceza =((
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-04-2008, 00:17 | #2 |
Aman allahım bu nasıl bir ceza hemde ufacık bir çocuk
nasıl yasa bu nasıl adalet keşke görmeseydim... |
|
11-04-2008, 00:21 | #3 |
Bu ne ya ! Nasıl yaparlar böyle bir şeyi. Yazık günah. Dehşet verici bir şey
|
|
11-05-2008, 11:08 | #4 |
yazık ya adiler
|
|
11-05-2008, 11:36 | #5 |
gecen sene mail adresime de aynı resimlerle İŞTE SERİAT BU!!! başlıgıyla gönderlmişti altında kısaca iranda hırsızlık yapan bu cocuk kolunun üzerinden arabayla gecilerek sözde cezalandırılmıstı biraz arastırma yaparak bana bu maili yollayan kişiyi buldum biraz tartıstık bu resimlere gercekten inanmıs ve gercek islamiyetin gerçek seriatın bu oldugunu kendisi kanmıs ve herkeside kanmaya calısmıstı ama sordugum ve anlattıgım bazı seylere cevab veremedi.
birincisi islamiyette akil baliğ olmayanlara herhangi bir ceza uygulanmaz eger suclu bulunursa velisine babasına ceza verilir ve benim bildigim seriat hırsızlık yapan bir kişiyi ilk hırsızlık yaptıgı zaman deil belli uyarılardan sonra eger tekrarlanırsa el veya kol kesma gibi cezalar verilir ikincisi bana ceza vermekten cok sanki bir gösteriymiş gibi geldi baksanıza adamın elindeki mikrofona yoksa yanılıyormuyum.? |
|
11-05-2008, 12:04 | #6 |
Olamaz böyle bir şeyy..O küçücük yavru zaten bilinçli bir şekilde yapmıyor hırsızlığı onu o işe sürükleyen ailesi değil mi? Alacaksın o babayı onun elini keseceksin bak bir daha o yola ne kendi ne ailesini sevk edebiliyor mu?
|
|
11-05-2008, 13:48 | #7 |
böyleleri yüzünden islami kötü bir din olarak görüyorlar
|
|
11-05-2008, 20:41 | #8 |
Allah aşkına biraz düşünün ondan sonra 'ah vah' diyin.
İran'ın ceza hukuku belli,suçu olan (eroin,terörizm,tecavüz vs.) yapanların suçu idam.TV'lerde'ki idam görüntülerine bakarsanız güvenlik güçleri sıkı bir güvenlik sağlıyorlar mahkumun çevresinde.Ardından halkın gözleri önünde asılıyor suçlular. Güvenlik güçlerinin ve mahkumu getiren kişiler sivil elbiseli değil,ya polis oluyor ya da asker. İdam dışı ceza görüntüleri şimdiye kadar hiç olmadı İran'da.Olsaydı gündemden asla düşmez,kafirler/münafıklar bunu çok iyi değerlendirirdi. Ele geçirdikleri ingiliz askerlerini afeden İran,ufacık bir çocuğa mı ceza kesecek ? Hemde elinde mikrofon bulunduran bir kişi tarafından ? Sivil elbiseli ne idiğü belirsiz bir insan tarafından ? Taşlanarak öldürülen kadının haberine bakın öncelikle.Ne diyorlardı 'şeriat yüzünden kafasına taş atılarak öldürüldü'. Öldürenler ne müslümandılar,ne de dava sonucu oluşan bir şeydi.İnançları farklı olan,aşiretin yapmış olduğu bir şey.Tıpkı bizdeki töre cinayetleri ibi onlarda kendi törelerince o kadını öldürdüler. Bu çocuğun hırsızlık yaptığı sebebiyle böyle bir işkence altında kaldığını sanmıyorum. Orası İran da olmayabilir. Belki de para kazanmak için yapıyorlardır ? Bir gösteridir ? Şeriat diyenler öncelikle aşırı dindar hristiyanların yapmış olduğu cezalara baksınlar. Mesela haç işaretine çivilenmiş bir yetişkinin diri diri yakılmasına.Fotoğrafını bulabilirsem eklerim. |
|
11-05-2008, 21:43 | #9 | |
Alıntı:
|
||
11-22-2008, 01:44 | #10 |
Işte seriat bu!
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|