AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 11-03-2008, 23:46   #1
Kullanıcı Adı
merwe
Standart hırsızlık yapan çocuğa verilen ceza =((

merwe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-04-2008, 00:17   #2
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Aman allahım bu nasıl bir ceza hemde ufacık bir çocuk
nasıl yasa bu nasıl adalet keşke görmeseydim...
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2008, 00:21   #3
Kullanıcı Adı
Enfal
Bu ne ya ! Nasıl yaparlar böyle bir şeyi. Yazık günah. Dehşet verici bir şey
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 11:08   #4
Kullanıcı Adı
ömer faruk
yazık ya adiler
ömer faruk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 11:36   #5
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
gecen sene mail adresime de aynı resimlerle İŞTE SERİAT BU!!! başlıgıyla gönderlmişti altında kısaca iranda hırsızlık yapan bu cocuk kolunun üzerinden arabayla gecilerek sözde cezalandırılmıstı biraz arastırma yaparak bana bu maili yollayan kişiyi buldum biraz tartıstık bu resimlere gercekten inanmıs ve gercek islamiyetin gerçek seriatın bu oldugunu kendisi kanmıs ve herkeside kanmaya calısmıstı ama sordugum ve anlattıgım bazı seylere cevab veremedi.

birincisi islamiyette akil baliğ olmayanlara herhangi bir ceza uygulanmaz eger suclu bulunursa velisine babasına ceza verilir ve benim bildigim seriat hırsızlık yapan bir kişiyi ilk hırsızlık yaptıgı zaman deil belli uyarılardan sonra eger tekrarlanırsa el veya kol kesma gibi cezalar verilir

ikincisi bana ceza vermekten cok sanki bir gösteriymiş gibi geldi baksanıza adamın elindeki mikrofona yoksa yanılıyormuyum.?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 12:04   #6
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Olamaz böyle bir şeyy..O küçücük yavru zaten bilinçli bir şekilde yapmıyor hırsızlığı onu o işe sürükleyen ailesi değil mi? Alacaksın o babayı onun elini keseceksin bak bir daha o yola ne kendi ne ailesini sevk edebiliyor mu?
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 13:48   #7
Kullanıcı Adı
GüLeR_YüZLüM
böyleleri yüzünden islami kötü bir din olarak görüyorlar
GüLeR_YüZLüM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2008, 20:41   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Allah aşkına biraz düşünün ondan sonra 'ah vah' diyin.
İran'ın ceza hukuku belli,suçu olan (eroin,terörizm,tecavüz vs.) yapanların suçu idam.TV'lerde'ki idam görüntülerine bakarsanız güvenlik güçleri sıkı bir güvenlik sağlıyorlar mahkumun çevresinde.Ardından halkın gözleri önünde asılıyor suçlular.

Güvenlik güçlerinin ve mahkumu getiren kişiler sivil elbiseli değil,ya polis oluyor ya da asker.

İdam dışı ceza görüntüleri şimdiye kadar hiç olmadı İran'da.Olsaydı gündemden asla düşmez,kafirler/münafıklar bunu çok iyi değerlendirirdi.

Ele geçirdikleri ingiliz askerlerini afeden İran,ufacık bir çocuğa mı ceza kesecek ?
Hemde elinde mikrofon bulunduran bir kişi tarafından ?
Sivil elbiseli ne idiğü belirsiz bir insan tarafından ?

Taşlanarak öldürülen kadının haberine bakın öncelikle.Ne diyorlardı 'şeriat yüzünden kafasına taş atılarak öldürüldü'.
Öldürenler ne müslümandılar,ne de dava sonucu oluşan bir şeydi.İnançları farklı olan,aşiretin yapmış olduğu bir şey.Tıpkı bizdeki töre cinayetleri ibi onlarda kendi törelerince o kadını öldürdüler.

Bu çocuğun hırsızlık yaptığı sebebiyle böyle bir işkence altında kaldığını sanmıyorum.
Orası İran da olmayabilir.
Belki de para kazanmak için yapıyorlardır ? Bir gösteridir ?

Şeriat diyenler öncelikle aşırı dindar hristiyanların yapmış olduğu cezalara baksınlar.
Mesela haç işaretine çivilenmiş bir yetişkinin diri diri yakılmasına.Fotoğrafını bulabilirsem eklerim.
Alt 11-05-2008, 21:43   #9
Kullanıcı Adı
sesli34
Alıntı:
bariscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gecen sene mail adresime de aynı resimlerle İŞTE SERİAT BU!!! başlıgıyla gönderlmişti altında kısaca iranda hırsızlık yapan bu cocuk kolunun üzerinden arabayla gecilerek sözde cezalandırılmıstı biraz arastırma yaparak bana bu maili yollayan kişiyi buldum biraz tartıstık bu resimlere gercekten inanmıs ve gercek islamiyetin gerçek seriatın bu oldugunu kendisi kanmıs ve herkeside kanmaya calısmıstı ama sordugum ve anlattıgım bazı seylere cevab veremedi.

birincisi islamiyette akil baliğ olmayanlara herhangi bir ceza uygulanmaz eger suclu bulunursa velisine babasına ceza verilir ve benim bildigim seriat hırsızlık yapan bir kişiyi ilk hırsızlık yaptıgı zaman deil belli uyarılardan sonra eger tekrarlanırsa el veya kol kesma gibi cezalar verilir

ikincisi bana ceza vermekten cok sanki bir gösteriymiş gibi geldi baksanıza adamın elindeki mikrofona yoksa yanılıyormuyum.?
AASLIINDA KONUYU ARKADAŞIMIS GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ İSLAMİYETİ KULLANARAK İŞTE ŞERİATIN GERĞİ BU DİYEREK DÜNYAYI VE BİZ MÜSLÜMANLARI BUNLARA KANDIRARAK YAZIK .ADİ BUNLAR.BU NASIL ADALET GİBİ istemiyerekte olsa kendi dinimizi yargılamaya başlatıyolar aslında orada olanbir olayın hırsızlık yada şeriatla bir ilgisi yok herhangi bir olayın yada cehaletin kareler de olabilir sizce islamiyet akıl çağına girmemiş ölse bie cennetle müjdediği bir yavruyu şeriat hükmüyle yargılarmı? bunun gibi bir sürü mail ler hep gelmekte ama nereden çıkıyor bunlar amaç ne yok bu mesajı falancaya kişiye yollayarak cennetten yer kazanırsın yada aaa bak kurana dil uzatmış allah onu fareye çevirmiş gibi bir sürü yalanlar dolanıyor önemli olan birden kanmamaak
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2008, 01:44   #10
Kullanıcı Adı
OoOo47
Işte seriat bu!
OoOo47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)