|
![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() her cemalin kendine özgü karizması vardır. karizmalarda tartışılır herkesin zevki ile bağdaşlaşan bir karizma vardır.o yüzden size göre karizma,başkalarına göre değil!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bencede bazı karizmalarda insanlara yapmacık gelir.Ben çok fazla karizması olan insanları kendini beğenmiş buluyorum(tabi sözüm yukardaki resime değil yanlış anlaşılmasın)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben açıkçası farklı bir gözle baktım bu resme. 32 Kral, 62 Cumhurbaşkanı.. Hizmetkârlar resmen iki büklüm olmuş, el pençe yanlarında duruyor. Ya şimdi?
İlahi adalet, ne hizmetçinin fakirliğine bakar, ne de kralın zenginliğine. Kalbinde iman, ruhunda temizlik varsa ne mutlu. Yoksa, yedi cihanın padişahı da olsan boş. Kurumuş bir ekmek parçasının bile sahibi yüce Yaratan iken, senin yanında götüreceğin en fazla beyaz bir kefen. İster Kral, ister Uşak ol. Herşeyin mutlak sahibine hizmet ettikçe varız. Bu resim, bence bunun bir kanıtı. Paylaşım çok güzeldi arkadaşım. Bizlere bu vesile ile Rahmetli Paşamız, ülkemizin kurucusu, büyük komutan Gazi M. Kemal Atatürk'ü hatırlattığın için teşekkürler. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ( yukardaki bu resim humeyninin resmidir.) Bazı kişilerin karizma anlayışı yukardaki kişilerden ibaret olduğu için farklı olabiliyor. Her tarafından karizma yada bir başka deyişle kerizma fışkıran bu tür kerizmatik insanların resmine baktıktan sonra rüyana girmemesi için yatarken Nas ve Felak surelerini okunması önemle tavsiye edilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İlahi Hun Yabgu ya. Çok güldürdün beni
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Duruşuna kurban bee..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ya yapma arkadaşım bu resim hepsinden beter adamın dudağınımı uçuklatacaksın.Birde üstelik kocaman resmini koymuşsun.Ama dediğin gibi aslında karizmatiklikten ziyade yaptığı icraatlere bakmak gerekir. İcraat ise ortada her ne kadar bir takım sorunlarımız olsada şu anda gerçekten güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti ,hemen altımızda ise Dünyaya kuru sıkı atışlar yapan ,tuvalete giden vatandaşını bile takip eden daraltan ,bunaltan ve aslında kendi halkının bile istemediği fakat sesini de çıkaramadığı ki çıkardığı takdirde kellesini koltuğuna verecekleri mezhebinin bile İslamdaki yerinin tartışıldığı bir ülke.
Aradaki fark bu olmalı. Murat arkadaşım benden sana bir dost tavsiyesi Türkiye Cumhuriyetinin kıymetini bilelim ve buna sahip çıkalım .Bu Cumhuriyeti bize emanet eden Atatürk ve en az onun kadar emeği geçmiş silah arkadaşlarının ve ve bu vatan uğruna kanınını akıtmış Türk ,Kürt,laz Çerkez fark etmez hepsini saygıyla anıp ruhlarına birer fatiha gönderelim.Çünkü bu ülke çok güzel.Eğer bu güzelliğin kıymetini bilemezsek,inanki bunun farkında olan akbabalar ülkemizin etrafında salyaları akmış bir vaziyette kanat çırptığını söyleyebilirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O.o !!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |