|
11-13-2008, 05:53 | #1 |
Obama, 'Allah' lafzı asılı berbere ne kadar ödüyor?
ABD'de 4 Kasım'da yapılan seçimlerde, ülkenin 44. ve ilk siyahi başkanı seçilen Barack Obama'nın haftada bir kez saçlarını kestirdiği bildirildi. Obama, Şikago'daki berberi Zarif'te kestirdiği saçları için ise 21 Dolar ödüyor. Obama'nın saçlarını kestirdiği berber dükkanındaki Arapça olarak yazılmış 'Allah' lafzı ise dikkat çekiyor. İngiliz The Daily Telegraph gazetesinde yer alan ve ‘Obama ile ilgili 50 gerçek' başlıklı haberde, Amerika'nın yeni başkanı Barack Obama'nın bilinmeyen yönleri yazıldı. İŞTE OBAMA İLE İLGİLİ BAZI GERÇEKLER • Basketboldaki başarısı nedeniyle lisede ‘O'bomber' olarak bilinirdi • Obama, 2006 yılında ‘Dreams From My Father' kitabının audio versiyonundan Grammy ödülü kazandı. • Amerikan başkanları arasındaki 6. Solak başkan • Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Muhammed Ali tarafından imzalanmış kırmızı bir çift boks eldivenine sahip • Küçük yaşlarda dondurmacıda çalışmasına rağmen, şimdi dondurmadan nefret ediyor • Endonezya'da yaşadığı dönemde köpek eti ile kızartılmış çekirge yedi • İspanyolca biliyor • En sevdiği içecek böğürtlenli buzlu çay • Başkanlığa aday olmadan önce sigarayı bırakacağına söz vermesine rağmen, hala sigara içiyor • Üniversiteye kadar Barry diye çağrılıyordu • Favori kitabı Herman Melville tarafından yazılan Moby-Dick • Amerikan Senatosu'ndaki odası, daha önce Robert Kennedy'e aitti. • Kendisi ve eşi Michelle daha çok kitaplarından 4.2 milyon Dolar para kazandı • En sevdiği filmler Casablanca ve One Flew Over the Cuckoo's Nest • En sevdiği müzik sanatçıları Miles Davis, Bob Dylan, Bach ve The Fugees • Kahve içmiyor ve çok nadir zamanlarda alkol alıyor • Eğer politikacı olmasaydı, mimar olmak isterdi • Gençlik yıllarında kokain ve mariuhanna gibi uyuşturucular kullandı • Öğrenciyken aldığı kredileri daha dört yıl önce ödedi • 1500 Dolarlık Hart Schaffner Marx takımını giyiyor • Haftada bir defa Şikago'daki berberi Zarif'te saçlarını 21 Dolara kestiriyor • En sevdiği sanatçı ressam Pablo Picasso || HaberVaktim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-13-2008, 05:57 | #2 |
Ya bu adamın sanki Amerikayı feth etmiş gibi göklere çıkartılmasına ve sürekli yediğinden içtiğinden hobilerinden fobilerinden bahsedilmesinden bıktım..Harbi uyus oluyorum ben adama.Sevemedim gitti..;)
|
|
11-13-2008, 06:18 | #3 |
Bende şahsen babasını seviyorum (:
Haberide Vakit vermiş diye bişey vardır diye aldım koydum yoksa bende sıkıldım şu adından dahi yah.. |
|
11-13-2008, 10:09 | #4 |
"kıldan" tüyden şeyden bunlar
|
|
11-13-2008, 11:15 | #5 |
ya bu adamin soyunda müslümanlik var diyolar dogru mu
|
|
11-13-2008, 19:09 | #6 |
|
|
11-13-2008, 11:39 | #7 |
Yo ben hiç sıkılmadım. Aksine hoşuma gidiyor Obama'yı tanımak
|
|
11-13-2008, 13:00 | #8 |
Paylaşım için teşekkür ederim bence hoş şeyler bunlar Amerikaya böyle biri şarttı eksik parça yerine geldi diye düşünüyorum.Allah yardımcısı olsun .
|
|
11-13-2008, 20:28 | #9 |
Türkiye de o kadar müslüman var,hepsini seviyormuyuz?Hayır...Obamayı da sevmek zorunda değiliz...Mantık budur....:D
|
|
11-13-2008, 21:13 | #10 | |
Alıntı:
Yaradılanı Yaradan'dan ötürü sevmektir bizim düsturumuz.. |
||
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|