|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ağrı'da bir uzman çavuş ile 5 erin yaralandığı çatışmada 1 binbaşının şehit olduğu bildirildi .... Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Sinek Yaylası'nda teröristlerle girişilen çatışmada bir binbaşının şehit olduğunu, bir uzman çavuş ile 5 erin yaralandığını bildirdi. Çetin, güvenlik güçleriyle teröristler arasında öğleden sonra Kağızman sınırında bulunan Sinek Yaylası'nda çatışma çıktığını belirterek, ''Çatışmada bir binbaşımız şehit olmuş, bur uzman çavuş ile 5 erimiz yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir'' dedi. Vali Çetin, şehit binbaşı ve yaralı askerlerin kimlikleri hakkında bilgi vermedi. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde teröristlerce döşenen mayına basan 4 geçici köy korucusu yaralandı. Yaralanan korucuların Gökhan Aydemir, Behçet Alan, Suphi Ceylan ve Fikret Oral olduğu bildirildi ....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah şehidimizin yakınlarına başka acı yaşatmasın inşaallah...ebedi saadet sarayına gitti şehidimiz..
bu lanetlerin üzerimize salınmasıyla ergenekonun yakalanmasının muhakkak bir bağlantısı vardırççdüşmanın projeleri lanet olasılar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şehidimizin rabbim taksiratını affetsin,Ailesine ve yakınlarına rabbim sabır versin,yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum
![]() Teröre bir kez daha lanet okuyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah sabır versin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rabbim geride kalan ailelerine sabır versin
ne mutlu onlara kı en güzel mertebeye ulaştılar.. ruhları şad olsun amin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Allah rahmet eylesin Allah bunları yapanların belalarını versin diyeceğim ama zaten insan değiller diyecek birşey bulamıyorum öbür dünyada görürler onlar ayrı devleti ayrı milleti.....
acımız büyük Allah sonumuzu hayretsin...amin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şehitlerimize Allah'tan rahmet Milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum Allah'tan .... KAHROLSUN pkk ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|