|
![]() |
#1 |
![]() büyük şehirlere sosyetenin iyi rahat alışveriş yapabilmesi için kurulan alışveriş merkezlerini ve bunun gibi lüx yerleri açan her kimse protesto ediyorum... bu gibi şeyleri doğuya yapmayıpta gidip istenbul, ankara, izmir gibi yerlerde yapanları kınıyorum... böyle yapıp ta doğunun gelişmesini beklemek biraz saçma olur bence... ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tamam belki haklısın ama yapıncada yıkıyolar doğuda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Doğulu derken kimlerden bahsettiğim belli
şimdi bizimkiside ya sev yada terk et olayına dönüşmesin... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
senin bahsettiğin kişiler şimdi dağda zaten kerdeş... benim demek istediğin suçsuz kişilerin de bizden farklı bir tarife görmemeleri... inanın ki doğuya çok ama çok geç kaldık yatırımlara başlamak için... ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kapital bir dünya da yaşıyoruz gelir getirecek olsa neden yapmasınlar bazı şeylerde fazla alıngan olmamak lazım , bir hakkarili olarak söylüyorum hakkariye açılacak bir avm bölge halkının geliri için fazla lüx, bir kota şehrin %90 ı 100 ytl vereceğine gider daha lokal mağazalardan 20 30 a alır en fazla, gidip bir menüye 20 ytl vereceğine gider kendi kebabçısına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Eğer ki siz bir işe girişmeden,işin sonuçlarını deklare ederseniz en büyük yanlışı sizin yaptığınız ortadadır.hakan kardeşim galiba açmış konuyu,çok doğru ve yerinde bir tespit.ak parti dönemlerinde değil belki,fakat türkiye'yi ondan öncekiler doğuyu saymadan yönetmeye çalıştılar.bu gerçeği kimse yadsıyamaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|