|
11-29-2008, 12:02 | #1 |
13.Hafta: Kayserispor 1-1 Trabzonspor
Kayserispor 1-1 Trabzonspor
Takımımız ligin 13. haftasında deplasmanda Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Umut penaltıdan yararlanamadı. Stad: Atatürk Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Adil Sinem, Deniz Çoban Kayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Eren, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp (Dk. 69 Bilal), Olembe (Dk. 69 Umut), Mehmet Eren (Dk. 90 Abdullah), Cangele, Trabzonspor: Sylva, Serkan, Egemen, Song, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman (Dk. 83 Tayfun), Yattara (Dk. 90 Ceyhun), Gökhan (Dk. 81 Isaac), Umut Golller: Dk 60 Umut (Trabzonspor), Dk. 70 (Pen) Mehmet Topuz (Kayserispor) Sarı Kartlar: Dk. 30 Ragıp, Dk. 32 Ali Turan, Dk. 34 Cangele ve Mehmet Topuz, Dk. 81 Aydın (Kayserispor), Dk. 45 Colman, Dk. 51 Serkan(Trabzonspor) Kırmızı Kart: Dk. 78 Egemen (Trabzonspor)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-29-2008, 12:09 | #2 |
Maçtan Fotoğraflar Bordomavililer, takımı Kayseri'de de yalnız bırakmadılar Umut, penaltı kaçırdıktan sonra.. Tüm uğraşlar sonuçsuz kaldı ve maalesef 1 puanla yetindik trabzonsporTS trabzonspor.org.tr Konu Üç mevsim tarafından (11-29-2008 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
11-29-2008, 12:13 | #3 |
Tarbazonspor'un şans eseri beraberliği kurtardığını düşünüyorum.
|
|
11-29-2008, 12:24 | #4 |
İki Takım İçin de Oynadı
İşte Maçın Adamı..
Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya dün akşamki yönetimiyle adeta maçın yıldızı oldu. Kayserispor'a vermediği penaltı tartışılır (Bence penaltı değil) Trabzonspor'a verdiği penaltı tartışılır (Ceza sahasına orta yapılırken Egemen'in çekiştirilmesi, Dünya liglerine bakılırsa penaltı ama kural Türkiye'de böyle uygulanmıyor) Kayserispor'a verdiği penaltı çok çok tartışılır (tamamen alakasız bir pozisyon) Egemen'e kırmızı kart yerindeydi. Allem etti kallem etti, ne şişi yaktı ne kebabı... Velhasıl, size katılamıyorum Yasin Güneş çünkü maçın hakkı beraberlikti, hatta maçı kaçıran biz olduk.. |
|
11-29-2008, 15:40 | #5 |
Ah be kaçan maça bak yaa...
Yok ya görmedim ben böyle bir hakem, yemin ediyorum yok. Tedahülden kaldırılmalı şöyle hakemler yahu! Kayseriye verilen penaltı pozisyonun aynısı tüm dünya ülkelerinde aynı maçta 9826487236027568465876 defa bile olsa bir tane hakem çıkıp demez orda rakibe kasıtlı bir hareket vardı diye.. Yok yok dokunmuyor bile ya Allah aşkına bir defans oyuncusu forvetin gol atmasını engellemesi için daha ne yapabilir?? Kayseri golden sonra da inanılmaz goller kaçırdı. Yani herşey o penaltıdan sonra alt üst oldu Trabzonspor açısından.. şu ana kadar 4 ciddi maç oynadı Trabzonspor. Beşiktaş, Sivas, Kayseri, Galatasaray. Üçüyle berabere, birine mağlup.. AAAH AH! ... |
|
11-29-2008, 22:14 | #6 | |
Alıntı:
Ama bu bir bakıma da sevindirici çünkü diğer takımlara karşı puan kaybetmiyoruz. Puan kaybettiğimiz takımlar hep dişli rakipler. Şu Kayseri'den 3 puanı çıkarmak çok zor bir iş. |
||
11-29-2008, 22:24 | #7 | |
Alıntı:
Şampiyonluk yarışını antep gibi takımlarla vereceksek.. Vay Trabzonun haline .. |
||
11-29-2008, 15:42 | #8 |
Yine başladı oyunlar oynanmaya... Geçen hafta penaltımız verilmedi, onun peşinden bu hafta maç katledildi. Yazık oldu, zaten zar zor lehimize verilen penaltıları da kaçırmamamız lazım.
|
|
11-29-2008, 16:38 | #9 | |
Alıntı:
Colman var Yattara var Gökhan Ünal var UMUT PENALTI KULLANIYOR |
||
11-29-2008, 17:05 | #10 |
Gerçekten kaysernin güzel üst düzey oyununa karşılık skorboardaki skora çok üzüldüm diyebilirim.Özelikle hakemin acımasız ve bariz hatalarının kayseri için maçın başından dezavantaj teşkil etmesi maçın güzeliğine gölge düşürdü.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
1-1, kayserispor, trabzon - kayseri, trabzonspor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|