|
12-18-2008, 22:52 | #1 |
Şok ! Başkanımız Disipline Sevkedildi !
Trabzonsporlular asıl şimdi çıldıracak
Geçen haftaki Bursa mağlubiyetiyle Federasyon'a adete savaş ilan eden bordo mavili kulüp, bu kararla iyice çileden çıkacak. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği bildirildi. Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre Şener, Bursaspor maçının ardından LİG TV'de katıldığı futbol gündemi programındaki açıklamaları ve dün Trabzon'da gerçekleştirilen Hamsi Günü'ndeki konuşmaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Savunmasını 48 saat içinde göndermesi gereken Şener, Bursaspor maçından sonra hakemlere yönelik açıklamalar yapmış, dün düzenlenen Hamsi Günü'nde de, ''ligin zirvesine birileri tarafından balans ayarı yapıldığı''nı iddia eden açıklamalarda bulunmuştu. 18 Aralık 2008 AA - Haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-18-2008, 22:56 | #2 |
Sindirme politikası bunlar.. Hakkınızı aramayın diyorlar resmen. Camiamızı yıldıramazlar. Adam ne dedi yahu, sövdü mü size.. Kendi tespitlerini, yine kendince açığa vurmak suç mu? Devre arasında alacaksın bir iki iyi topçu. Bu gibilere cevabını sahada vereceksin, hem de zorla şampiyon olarak. Despot herifler.
|
|
12-18-2008, 23:04 | #3 |
TFF'den Skandal !
YORUMSUZ İŞTE TFF RESMİ SİTESİNDEKİ AÇIKLAMA Trabzonspor'un Bursaspor ile 13.12.2008 tarihinde oynadığı Turkcell Süper Lig 14. hafta mücadelesinin ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in yazılı ve görsel basına çeşitli vesilelerle yapmış olduğu konuşmalar TFF Hukuk Kurulu tarafından incelenmiştir. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu konuşmalarında kullandığı ifadeleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Türkiye Futbol Federasyonu Konu Üç mevsim tarafından (12-18-2008 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-18-2008, 23:07 | #4 |
Asbaşkan Hacısalihoğlu: "Kararı Hayretle Karşıladık"
BU NE ACELECİLİK
Hacısalihoğlu, kulüp başkanı Sadri Şener'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesi kararını hayretler içinde karşıladıklarını söyledi. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüp başkanı Sadri Şener'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesi kararını hayretler içinde karşıladıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce haksızlığa uğrayan bir çok kulübün tepkilerini dile getirdiğini, ancak federasyon yönetiminin bu konuda sessiz kaldığını ifade ederek, ''Peş peşe gelen hatalar sonucu isyan eden başkanımızın böyle bir acelecilikle disipline sevk edilmesini anlamakta zorluk çekiyoruz. Kararı hayretler içinde karşıladık'' dedi. Hayrettin Hacısalihoğlu, konuyla ilgili yönetim kurulu olarak bir değerlendirme yapacaklarını sözlerine ekledi. 18 Aralık Perşembe |
|
12-18-2008, 23:13 | #5 |
Sadri Şenerin yapacağı şey savunma vermemek olacak.... Federasyon maçları katledenlere ceza versin verebiliyorlarsa ....Ben şimdi burda federasyonu anlayamıyorum futbolun kurallarını mı yoksa futbol mafyasının kurallarını mı koruyup kolluyorlar anlamak zor sonuna kadar Sadri Şener'i destekliyorum .... |
|
12-18-2008, 23:16 | #6 |
Hasan Doğan yoktu, federasyon berbattı; O geldi, düzelir gibi oldu ve gitti; federasyon bildiğimiz gibi...
|
|
12-18-2008, 23:20 | #7 |
Peki ne demişti Trabzonspor Başkanı Sadri Şener aynen takrarlıyoruz !!!
"Kazananı Hakemlerin Değil Takımların Belirlediği Adil Bir Lig İstiyoruz ! Ligin Zirvesine Balans Ayarı Yapılmıştır ! Hakem hatası olur. Fenerbahçe'nin de penaltısı verilmedi mesela, ama Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor maçlarıyla bir seri şeklinde olunca enteresan ve düşündürücü. Çok formsuz hakemler bize denk düşüyor. Mahmut beyle de konuştuk. Şimdi bu hafta maçı geldi. O maçta da hakem hata yaparsa ne yapacağız." Sivasspor maçının 3.dakikasındaki bu pozisyona itiraz etmeyecek miyiz yani Kayseri maçına birşey demiyorum. Bizim golümüzde top çizgyi geçmemişti ve hakem bunu telafi etmek içi akıllara ziyan bir penaltı verrmişti. Ne şiş ne kebap.. Bursaspor maçı tam bir facia 1 - Bursaspor'un golcüsü ve 2.golü atan Sercan'ın kırmızı kart cezası Tahkim tarfaından maça kısa süre kala apar topar 1 maça indirildi ve Sercan'ın Trabzonspor' karşı oynaması sağlandı. 2 - Bursaspor'un galibiyet golü açık ofsayt. 3 - TFF yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl'ın Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından Bursaspor soyunma odasına inerek kutlamalara katılması, ofsayt gol kurbanı Trabzonsporluları zıvanadan çıkardı! TRABZON BU KADAR VAKAYI KALDIRAMAZ ! Konu Üç mevsim tarafından (12-19-2008 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-19-2008, 02:38 | #8 |
çamur at ızı kalsın.Baskan boyle konusunca taraftarların vay halıne bıraz sakın ,agresıflıgın neye faydası var sukunetlede bazı ısler duzelır..Buyutmek yersız her takımın hakkı yendıgı gunler oluyor sadece ts. ye ozel yada kasıtlı bır durum oldugunu dusunmuıyorumm.,
Buyuk takım dedıgınız sahada futboluyla cevap verır. |
|
12-19-2008, 03:02 | #9 |
Say biz, bu şehir bunları çok yaşadı. İcap etti 30.000 kişi sokağa döküldük, şehri ayağa kaldırdık. Biz bu işi aklımıza koyduk, Trabzonspor şampiyon olmadan bu insanlara rahat yok. Ben neden Trabzonspor'un neden gerilmeye başladığını yukarıdaki mesajımda yazdım, yine yazıyorum.
--- Sivasspor maçının 3.dakikasındaki bu pozisyona itiraz etmeyecek miyiz yani: 2 puanımız gitti ama tamam buna hakem hatası denebilir. --- Bursaspor maçı tam bir facia 1 - Bursaspor'un golcüsü ve 2.golü atan Sercan'ın kırmızı kart cezası Tahkim tarfaından maça kısa süre kala apar topar 1 maça indirildi ve Sercan'ın Trabzonspor' karşı oynaması sağlandı. 2 - Bursaspor'un galibiyet golü açık ofsayt. 3 - TFF yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl'ın Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından Bursaspor soyunma odasına inerek kutlamalara katılması, ofsayt gol kurbanı Trabzonsporluları zıvanadan çıkardı! Sadece Bursa maçında yaşanan bu gariplikler yeter. Emeğimizi kimse çalamaz. |
|
12-20-2008, 06:02 | #10 |
Sivasspor macindaki Pozisyon kesinlikle penalti...
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
disipline sevkedildi, futbol federasyonu, sadri şener, skandal, trabzonspor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|