|
![]() |
#1 |
![]() Değerli üyelerimiz AK Parti'nin internetteki ilk soluğu, buluşma noktamız AkPartiForum'da Aralık Ay'ı Enlerini Seçme Vaktimiz Geldi de Geçiyor
![]() Aralık Ayı'nın En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Arkadaşlar sizlerden ricamız mümkün mertebe konu içinde sohbet etmeyip, Ay'ın en iyilerini objektif biçimde belirlemeniz Teşekkür serbesttir :merhaba: Arkadaşlar şöyle bir baktım ve düşündüm de bu enler pek isabetli ve yeterli değil. Şöyle kaliteli bir en listesi hazırlamak isteyen olursa bana veya herhangi bir yöneticiye gönderebilir. Bir değerlendirme yapalım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
![]() Konu Üç mevsim tarafından (12-26-2008 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aralık Ayı'nın
En Aktif Üye: .......Aktif olmak,sadece foruma zaman süresi dahilinde girip,çıkmak dğildir.Aktiflik;forumu doğru ve dürüst bilgili çalışmalar ışığında Tüm Türkiye'ye tanıtmak! En Yardımsever Üye: Bütün ak üyelerin temelinde yardımsever duygusu yatar,yatmalıdır. En Ciddi Üye: .......Yerine,zamanına ve kişisine göre hepimiz ciddiyiz. En Çok Rastladığınız Üye: .......Rastlamak,aktif olmak ve çalışmakla başlar. En Fanatik Üye: .......İslam dini aşırılığın hertürlüsüne karşıdır! En Tatlı Başbelası üye: ......Tatlı olmak,kalpten ve dilden başlar. En Geveze Üye: .......Doğru ve bilimsel projelerde gevezeyiz! En Karizmatik Üye: ....... Dış görünüşünden ziyade,iç güzeliği isteriz... En Kibar Üye: .......Kibar olmak,hayya etmektir.! En Komik Üye: .......Komediyen değiliz! önümüzde ciddi meseleler dururken,komikliğin zamanı değil. En Daimi Üye: .......Hep birlikte daim ve kadim olmalıyız.! En Paylaşımcı Üye: .......Hepimiz elimizden gelenin fazlasını gayret edip doğru ve isabetli paylaşımlarda bulunmalıyız. En Sevimli Üye: .......Güzel düşünen herzaman güzel görür.! En Sinirli Üye: .......Öfkeyle kalkan zararlı çıkar.! En Heyecanlı üye: .......Çalışırken heycan duylmayan işler başarılmaz. En Sabırlı Üye: .......Sabrın sonu herzaman selamettir. En Sakin Üye: .......Öfkeye luzüm yok,sabırla başaracağız. En iyi İmza: .......İmzamız taktir edilen başarımız olmalıdır.! En iyi Nick: ......Doğru olan herşey güzeldir! En Efendi Üye: .......Efendilik erdemliktir.! En Muhalefet üye: .......Doğru görüşlerin muhalefeti,kazançtır. En Bilimsel üye: .......Doğru ve dürüst düşünmekte bilimsel bir yaklaşımdır. En Tekrarcı üye: .......Yerinde saymak kayıptır bizim için! En Milliyetçi üye: .......Düşmanlara karşı vatanımızı savunmak hepimizin görevidir.! En Özgürlükçü üye: .......Dinimizde zorlama yoktur! En Aykırı üye: .......Çürük elmaların bizim aramızda işi olmaz! En iyi Yorum yapan Üye: .......Maneviyat dolu kalpler herzamn en iyi yorumu yaparlar! En Kendine güvenen Üye: .......Kendine güvenmeyen bakasına hiç güvenmez. En Anlaşılamaz üye: .......Doğru iletişimin açıklamayacağı şey yoktur.! En Yeteneğini yansıtan;Sevgili kardeşlerim hepiniz de okadar yetenekli ve başarılısınız ki bir tek isim sunmak belirtmek çok zor.O yüzden nacizane böyle birlik ve beraberlik mesajları yazdım. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu ne demek oluyor acaba ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
çok güzel bir en yapmışsınız teşekkürler |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() En Paylaşımcı Üye: ....Ümmü_Selemeözgün gençGökmendilemma teşekkürler |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Adı aklıma gelmeyen o kadar arkadaşım var ki hepsindne özür diliyorum.Cevaplayacağımız seçenek çok olunca unutabiliyor insan...
Aralık Ayı'nın En Aktif Üye: .......[.,.Prizma.,.] En Yardımsever Üye: Kimseden aksini görmedimm o yüzde herkes En Ciddi Üye: ....... Gönülden En Çok Rastladığınız Üye: .......FarukARSLAN. En Fanatik Üye: ....... Gölge En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... [.,.Prizma.,.]Abdullah KAÇ duyguseli ![]() En Kibar Üye: .......[.,.Prizma.,.]yalçın En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: .......yalçın[.,.Prizma.,.]Ak_KelebekGölgesiyah gül 07 FarukARSLAN. En Paylaşımcı Üye: ....Ümmü_Selemeözgün genç Gökmen dilemma En Sevimli Üye: ....... duyguseli ,çilik ve şuan aklıma gelmeyenler En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... zeynep(aykız) ![]() En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... cnn,yalçın En iyi İmza: ....... Çok var da aklımda yok bir tanesi ![]() En iyi Nick: ....... Çok var da aklımda yok bir tanesi ![]() En Efendi Üye: ....... yalçın [.,.Prizma.,.] ve sayamadıklarım En Muhalefet üye: .......Meçhul En Bilimsel üye: .......gelişimV En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: .......FarukARSLAN. (Erzurum milliyetçisi) ![]() En Özgürlükçü üye: ....... özgün genç En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... Gönülden,Yalçın,dirilis.f En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... Meçhul En Yeteneğini yansıtan üye: ....... [.,.Prizma.,.],duyguselisiyah gül 07 Ahmet Ermiş Konu reyAKbay tarafından (12-22-2008 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim bayburtlu .. (: Milliyetçilikte de ben varım yahu.. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Teşekkürler ablacımm
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() öncelikle bana enlerinin "En Paylaşımcı üye" ve "En Özgürlükçü üye: ....... özgün genç" kısmını ayrıan ReyAkbay'a teşekkürlerimi iletiyorum.
En Aktif Üye: FarukArslan. En Yardımsever Üye: [.,.Prizma.,.], KaraEşref, Abdullah Kaç En Ciddi Üye: Yalçın, ishakyılmaz En Çok Rastladığınız Üye: ishakyılmaz, FarukArslan., Gölge, AK Kelebek, akgençlk, Tarihsever, dilemma, çilik, politikacı En Fanatik Üye: :-( ![]() En Tatlı Başbelası üye: FarukArslan. En Geveze Üye: ![]() En Karizmatik Üye: ![]() En Kibar Üye: diriliş.f, ReyAKbay, Yalçın En Komik Üye: Ümit AK+, Gökmen En Daimi Üye: AK Kelebek (ben foruma geldiğimde burdaydı, ben giderken de burda olacak ![]() En Paylaşımcı Üye: AK Kelebek, Gölge, FarukArslan, ahmetermiş, ishakyılmaz En Sevimli Üye: çilik En Sinirli Üye: Meçhul En Heyecanlı üye: Ali Boran En Sabırlı Üye: yalçın En Sakin Üye: Feride En iyi İmza: [.,.Prizma.,.], Ruh-i zar, yalçın En iyi Nick: misk En Efendi Üye: ahmetermiş En Muhalefet üye: mehmetakif24, Tolga14, ve bugün aramızdan ayrılan nerman33 En Bilimsel üye: ahmetermiş En Tekrarcı üye: ![]() En Milliyetçi üye: Gölge, Feyza, KaraEşref En Özgürlükçü üye: Yalçın, By_Demokrat, ReyAKbay En Aykırı üye: Hun_Yabgu En iyi Yorum yapan Üye: diriliş_f, ReyAKbay En Kendine güvenen Üye: FarukArslan. En Anlaşılamaz üye: ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: duyguseli Ya arkadaşlar şöyle bir baktım ve düşündüm de bu enler pek isabetli ve yeterli değil. Şöyle kaliteli bir en listesi hazırlamak isteyen olursa bana veya herhangi bir yöneticiye gönderebilir. Bir değerlendirme yapalım. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Konu Üç mevsim tarafından (12-22-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akpartiforum.com, aralık, ay'ın enleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|