12-24-2008, 12:15 | #1 |
*tÜrk televİzyonlarinda unutulmayan anlar*
Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde,
programını sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve... Seda SAYAN: -AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ? -Ben Mustafa -Naber lan Mustafa ? Nerden arıyosun bizi Mustafa ? -Şişli'den. -Ne iş yapıyon lan Mustafa? -Belediye başkanıyım...(Mustafa SARIGÜL) ----------------------------------------------------------- Esra Ceyhan'ın programında da böle anlardan çok yaşanmıştır şöyle ki, yeni piyasaya çıkmış birini konuk etmiştir Esra hanım, sohbet ederler. Esra hanım her zamanki gibi başlar yalakalıklarına; "kasetiniz çok güzel olmuş geçen hafta aldım evde arabada her yerde dinliyorum." demesi üzerine yeni yetmenin: " kasetim daha çıkmadı haftaya çıkacak" demesi -------------------------------------------------------- Müslüm Gürses filminden bir sahne: Müslüm Gürses kadını kollarından tutmuş sarsa sarsa sormaktadır; Müslüm: Seviyor musun? Kadın: Hayır!! Müslüm: Seviyor musun?!!!! Kadın: Hayırrr!!!!!! Müslüm: Seviyor muusuunnnnn!!!!!!!! Kadın: Eveett!! Müslüm: Yalannnnn!!! (deyip kadına bir tokat atmıştır -------------------------------------- Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: -Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? -Yok bacım, eşe dosta dağıtacağız ----------------------------------------------- Reha Muhtar telefondaki adama fırça atıyor: -Bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver?? -Bakın efendim şöyle izah edeyim... -Sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun.. cevap versene??! ------------------------------------------ Arena'da Uğur Dündar'ın fırın sahibine: -bakın beyefendi tavanı yok buranın, pislik götürüyor burayı, bu böcekler nereden geliyor peki temizse? diye sorduğunda: -bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz Uğur Bey? siz eğitimli insanlarsınız bu böcek ülkemize ilk kez Afrika'dan muzun içinde geldi. diye cevap verdiği an ------------------------------------------ Acun Firarda programında, Acun'un yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip, -görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var demesi, ardından o kişinin gelip, -abi nasılsın? Ben de Türküm demesi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-24-2008, 12:34 | #2 |
tebessüm ettirdin kardesim
|
|
12-24-2008, 12:35 | #3 |
Güldürdün beni yaa sağolasın hepside birbirinden güzel özellikle belediye başkanının hali..
|
|
12-24-2008, 12:37 | #4 |
|
|
12-24-2008, 12:48 | #5 |
:D yurdumdan tv manzaraları
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|