|
![]() |
#1 |
![]() Günden güne içimde, sevgin coşup artıyor
Sabahları bülbüller, name olup şakıyor Şu kalbin hızlı hızlı, senin için atıyor Gözlerim gözlerini, kalbim seni arıyor. Tatlım dedim sana ben, yüreğimi sunarak Uzaklardan uzağa, ellerini tutarak Kırmızı goncaları, saçlarına takarak Gözlerim gözlerini, kalbim seni arıyor. Yıllardır aradığım, aşksın benim içimde Kalbimin atışları, hergün coşar biçimde İstersen uyuturum, seni hergün dizimde Gözlerim gözlerini, kalbim seni arıyor. Sevgilim demek ister, şu gönlüm yana yana İçimdeki özlemin, su gibi kana kana Öyle saf öyle temiz, içimden candan cana Gözlerim gözlerini kalbin seni arıyor. Bakışların aklımda, gözlerini süzerken Gönlümün ateşiyle, kalbim geçmiş güzelden Her gece yıldızlara, Hayalini çizerken Gözlerim gözlerini kalbin seni arıyor. Bak yine yıldız kaydı, dileklerim seninle Aşkımız şarkı olsun, söylensin dilden dile Nameler süzülüyor, kelimeler dizinle Gözlerim gözlerini, kalbim seni arıyor. Gözlerimden süzülen, mutluluğun yaşları Hiç aklımdan çıkmıyor, cananın bakışları Ferhat ile şirini kıskandıran aşkları Gözlerim gözlerini kalbim seni arıyor. alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|