12-29-2008, 22:13 | #1 |
Saadet partisi bekleneni yaptı Çağlayanda Fİlistin Mitingi kararı aldı
Saadet Partisi "Saadet Türkiye Buluşmaları" çerçevesinde İstanbul`da yapacağı programını iptal ederek son günlerde İsrail`in yaptığı katliama tepki ve protesto olarak miting yapma kararı aldı. 4 Ocak Pazar günü Çağlayan meydanında Filistin`e Destek mitingi gerçekleştirilecek. Bilindiği gibi daha önce de Saadet Partisi yine Filistine Destek Mitingi`nde bir milyona yakın insanı Çağlayan`da bir araya getirmişti. O zaman da yine israil Filistinde katliam yapmış ve Çağlayan`da yapılan mitingin ardından sınırda bekletilen yardım konvoyu Filistin bölgesine geçebilmişti kaynak : haber5
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-29-2008, 22:19 | #2 |
bu işin partisi olmaz,,inşallah mıtıngı siyasi ranta çevirmezler..bende nevşehırde cuma gunu yapacağım..ama adına ak parti israili protesto mıtıngı halıne sokmadan,,şehıt kanları üzerinden rant elde etmeğe kalkmadan..
müslümanlar olarak mıtıngler,,yapmalıyız...siyasi parti amblemi,bayrağı taşınmamalıdır...ki yapılan iş amacına ve yaradıcımıza ulaşsın.. |
|
12-29-2008, 22:26 | #3 | |
Alıntı:
Tuhaf ve güzel bi yaklaşım |
||
12-29-2008, 22:30 | #4 |
|
|
12-29-2008, 22:34 | #5 |
sakın burda tartışıp güzel ve manevi bir konuyu dağıtmayınız...geçin özelde konuşun..
|
|
12-29-2008, 23:07 | #6 |
|
|
12-30-2008, 02:46 | #7 |
Saadet'in daha önceden düzenlediği Filistin Mitingide takdire şayandı bununda öyle olacağına eminim.. 12 Eylül Öncesinde partisinin kapatılması pahasına İsrail'i Kudüs'ü başkent ilan etmesini protesto etmek için miting düzenleyen Milli Görüş hareketi bugünde aynı davasında azimle ilerliyor
|
|
12-30-2008, 10:41 | #8 |
saadet partisi her yıl nerdeyse çağlayanda mitik düzenliyo 3 4 kere gittim çok güzel oluyo herkezsusmadan barıyo
|
|
12-30-2008, 20:01 | #9 | |
Alıntı:
Bazıları Saadet Partisi bu mitinglerde kendi propagandasını yapıyor gibi GARİP KARALAMALAR yapmaya çalışıyor. Bu mitinge gelirken Saadet bayrağı ve Türk Bayrağı yerine bizle ilgisi olmayan bir bayrak mı taşıyalım. Herhangi bir Sivil Toplum Kuruluşundan katılanlar kendi bayraklarını açtılar da Saadetliler açtırmadılar mı . Maden öyle Akp'de miting yapsın tavrını ortaya koysun. İnsanlar Saadetin destek mitingine değil AKP nin mitingine gitsin de bizde sevinelim Lütfen bu tars saçma sapan yorum yapmayalım. Pazarlık yaparak gelmeyin. Bu davayı aşkıyla hesaba çekmeyin. Bizim Kudüs sevdamızı tartmayın. Bizi kalbimizden vurmayın. Biz ödediğimiz bedellerin onurunu yaşayan görüşüz . Ahmet Yasin'in, Hamasın, İntifadanın... Ama bugüne kadar anlamadıysanız ne diyelim. Bu miting Saadet Partisinin degil tüm ümmetin mitingidir. Akplisi ile Mhplisiyle orada olur inşAllah.Gönül ister ki tüm siyasi partiler böyle bir organizasyon düzenlesin ve Türk halkının tepkisini ortaya koysun.Bizlerde gidelim onları destekleyelim. Ama malesef birileri emir aldığı yerlerden korktukları için tepkisini gösteren müslümanlara köstek olmaktan başka bişey yapmıyor. Hayatım boyunca ihh gönüllüsü oldum, hep yanlarındaydım, mazlumder ne yaptıysa ordaydık , özgürderin her çalışmasında meydandaydık. Kimseyi partisiz partili diye dışlamadık.İnan aynı mitingi Akp düzenlesin canımla beraber giderim, milli görüşün öğretisi için giderim, hakkı üstün tutan zalime karşı duran Kudüsü sevdiren Ahmet Yasini öğreten bir görüş için. Konu Tolga14 tarafından (12-30-2008 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.. |
||
12-30-2008, 20:08 | #10 |
inşaalah çok cüzel geçer....çünkü bende ilkkez gitme şerefine nail olacam
ama keşke böyle bir ama la değilde....partiye destek için olsaydı |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|