Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Siyasi Partilerin Temayyül(Parti İçi Demokrasi)Olduğunu Düşünüyor musunuz? | |||
EVET | 2 | 25.00% | |
HAYIR | 5 | 62.50% | |
FİKRİM YOK | 1 | 12.50% | |
Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
01-04-2009, 14:00 | #1 |
Siyasi Partilerin Temayyül(Parti İçi Demokrasi) Olduğunu Düşünüyor musunuz?
Özelikle Ak parti döneminde sıkça tanık olduğumuz temayyül yani parti içi demokrasi mekanizması oldukça önemli ve gerekli bir merci olduğunu düşünüyorum.Ak parti döneminde üzerinde durulan ve adayların yahut yönetimlerin bu şekilde seçilmesine büyük önem veren Başbakanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan Bu eşitlik ve demokrasi mekanizmasından asla ödün vermemektedir.Mutlaka hiçbir partide dört dörtlük ve hakkaniyet içersinde parti içi demokrasi uygulanması imkansız,Lakin bunun tersini biraz olsun Ak parti de görmek umut verici...Başta Ak partimizde ve diğer siyasi partilerde parti içi demokrasi olduğunu düşünüyor musunuz?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-21-2009, 08:56 | #2 |
HAYIR
Ben Düşünmüyorum.Gördüklerim ve bildiklerimnide söylemek istemiyorum.Yapılmak istenilen güzel bir uygulama.
ama teşkilatlardaki yapılma biçimi tam tersi.Türkiye genelinden bahsediyorm.Ciidi bir kontrol mekanizması gerekli bu konuda. |
|
02-23-2009, 05:30 | #3 |
Türkiye'de böylesine liberal, demokrat ve açıkgörüşlü bir parti henüz kurulmamıştır. kurulması da zordur. içinde her ne kadar demokrasiyi işletmeye çalışan partiler olsalar dahi parti içindeki sistem meşrutiyet'ten farksızdır. her ne karar alınırsa alınsın son söz genel başkanın diğer bir değişle padişahındır...
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, ak parti forum, anket, parti içi demokrasi, temayyül |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|