|
![]() |
#1 |
![]() bu ülkedeki zulme sessiz kalmayan tek parti saadet partisi mi?
neden ak parti sessiz hala.. çağlayandan daha büyük daha dev bir miting yaplmalı..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet yapmalı...aynı sloganlar atılmalı neden yapılmıyor..
olsada kısmet olsa onada gitsekk ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Olsa da gitsek!.. Ancak Çağlayan'daki miting ne Saadet'in idi ne başka bir partinin! Türkiye'nindi o.. Hee Saadet düzenledi diyebilirsiniz belki. Ona da katılmam. Yanılmıyorsam 40 küsür STK'nın desteği vardı mitinge.. Ve AK Parti ile Saadet Partisi de bu durumda yaptıkları ve yapacakları ile kıyaslanamaz. İmkansız.. -- Birileri de kalkıp şunu yapsın AK Parti bunu yapmasın AK Parti demesin. Yapsa iyi olur edası en normali olur.. Çünkü gayrısı siyasi ranta çevrilmesine kadar gider bu işin.. Elinizi vicdanıza koyun derim ben... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Doğru diyorsunda kardeşim boş işler bunlar ne yazıkki ve kapımın önünde olsa bile bir mitinge katılmam ben, insanlar miting yapıyor eve giderkende ABD ve İSRAİL,e katkıda bulunmak için onların ürünlerini alıyor,onların kafelerinde yiyip içiyorlar ve giyiniyorlar, bir coc cola al bir kurşunda sen at müslümana alsana miting. Mitingin en iyisini söylimmi bu devletlerin ürünlerini almayın ve ALLAH c.c dua edin,eğer kimsesiz veya hayattan bir beklentin yok isede gidin orada cihad edin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
lütfen biraz daha duyarlı olalım ve her söylemi siyasi değilde insani bir çığlık olarak alalım...inşaalah doğru anlata bilmişimdir kendimi.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ak parti'nin sesi bu kadar mı çıkıyor, ellerinde ki gücü niye kullanmıyorlar, imkanları varken neden ikili ilişkileri dondurmuyorlar, İsrail konsolosluklarını kapatmıyorlar, keyfine bakan Arap liderlerinden bir farkları kalmadı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yaptıkları herşeyi kamoyuna göstericekler yada duyuracaklar diye birşey yok...Mutlaka hükümetin bir planı vardır...
Ama şunuda kimse unutmasın Allah'ında bir planı var... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() yani bir ayrım yapmadım... ![]() ama şu bir gerçekki çok ak partili tanıdığım gelmedi...gelenlerde oldu yanlız bu işe siyasi bakan at gözlüklü insanlar oldu... ben diyorumki%47 yiz diye övünen kişilerde türkiyenin %40 kı buraya getirsin...filistine destek olalım....hatta o % 2 denip alay edilende gelir hiç parti gütmeksizin ![]() bundanda hiç şüpheniz olmasın... miting olmadan kıyamet kopardılar...siyaset siyaset diye.. bir gurup mücahit kurtulmuş diye bağırmaya kalktı....numan hocam hemen günün anlam ve ehemmiyetini anlatarak susturdu...amaç bu olsa sesini çıkarmazdı...nolur bu işe siyaset katılıyor "siyasetini" bırakalım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar emin olun AK PARTİ'nin sesi bu kadar çıkmıyor.Slogan atıp belki içimizde ki nefreti kusap bi nebze olsun rahatlayacağız peki ya sonrası..? Basın emin olun bundan bize çok haber çıkarıp seçim öncesi istediği haberi yapacaktır.Bunu mu istiyorsunuz?
Ayrıc Sayın Başbakanımız boş durmuyor sürekli çare yolları aramak için bir çok dış ülkeyele giderken sizler hala AK PARTİ'NİN BOŞ DURDUĞUNUMU SÖYLÜYORSUNUZ? Lütfen biraz daha mantıklı ve sakin yaklaşalım bizim misyonumuz bu değil.Ben çok güzel bir duyuru yaptım az önce onu dikkate alırsanız çok sevinirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar AK parti iktidar partisi, İktidar partisinin böyle konularda miting yapması abes olur. Bağırmayı biz yaparız sen iş yap derler adama.. Çok şükür ki; Başbakannımız, tüm İslam Ülkeleri liderlerinden daha çok çalışıyor katliamı ve işgali durdurmak için ama İslam ülkelerinden destek gelmemesine rağmen Türkiye elinden geleni yapıyor. İslam Halkları hatta Gazzeliler "helal olsun" diyorlar, çünkü arap liderlerin yapmadığını yapıyor, inisiyatif alıyor Başbakan.. Elma ile armut birbirinden çok farklı ama maalesef bu büyük farkı farkedemiyoruz.
Sivil toplum örgütleri olarak mitingleri tabi ki yapacağız, düzenleyecileri hangi görüşten olursa olsun mitinglere tabi ki katılacağız, tüm gücümüzle haksızlığa karşı haykıracağız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|