AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-11-2009, 00:22   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Genç Siviller'den müthiş teklif !


Genç Siviller'den müthiş teklif!
Genç Siviller, Gazze'de yaşanan insanlık suçunun baş sorumluları Hüsnü Mübarek, Tzipi Livni, Kral Abdullah ve Ehud Barak'a ilk ayakkabı fırlatacak kişiye bir milyon dolar vereceklerini açıkladılar.

Genç Siviller'in yayınladığı mesaj şu şekilde;

Gazze'de yaşanan insanlık suçunun baş sorumluları Hüsnü Mübarek, Tzipi Livni, Kral Abdullah ve Ehud Barak'a ilk ayakkabı fırlatacak kişiye bir milyon dolar veriyoruz.
Genç Siviller; Gazze'de yaşanan insanlık suçunun baş sorumluları Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek, İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Sudi Arabasitan Kralı Abdullah ve İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak'a ayakkabı fırlatacak kişiye bir milyon dolar vermeyi vaadediyor.
İlk ayakkabıyı, Iraklı gazeteci Muntazır El Zeydi, dünyanın en acımasız savaş aygıtlarını merhametsizce kullanan George Bush'a fırlatmıştı.
Zalimlere, onlar kadar zalimleşmeden verilebilecek bu en güzel cevabı vermişti.
Şimdi sıra diğerlerinde…
Her gün televizyonları başında akıl sağlığını kaybetme noktasına gelmiş vicdanlı insanların bu eyleme ihtiyacı var.

Peki, biz 1 Milyon Doları nereden bulacağız?

Ayakkabının fırlatılacağı o güzel gün gelmeden aramızda toplayacağız. 3 – 5 – 10 – 100 – 1000 demeyin. Bu ödül için ne kadar vaadettiğinizi bize bildirin ve sitemizde yayınlayacağımız iftihar listesinde siz de yerinizi alın.

Mail adresimiz: [email protected]
Sitemiz: www.milliondollarhit.wordpress.com


timeturk

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-11-2009, 00:26   #2
Kullanıcı Adı
president18
Standart
benden 10.000 TL ))
ecnebi parası kullanmıyorum ben
president18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi