AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-12-2009, 00:22   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Facebook`a `Siyonist` tehtid!
Facebook, İsrail saldırılarını kınamak isteyenleri uyardı ve `aksi halde hesabınız kapatılır` tehdidinde bulundu Milyonların üye olduğu sosyal paylaşım sitesi Facebook`ta İsrail`in 2008`in son günlerinde başlattığı Gazze saldırısını protesto etmek için kurulan dayanışma gruplarına üye olanlar site yönetiminin ilginç bir uyarı mesajıyla karşılaştı.

Facebook yönetimi, bazı üyelere gönderdiği uyarı mesajında sitenin kullanım koşullarının ihlal edilmemesini istedi ve "Aksi halde hesabınız kapatılır" tehdidinde bulundu. Kullanıcılara gönderilen uyarı mesajında şöyle denildi:

"Sistemimiz sitedeki bazı özellikleri kötüye kullandığını belirledi. Bu e-posta bir uyarı niteliğindedir. Facebook`un özelliklerini kötüye kullanmak ya da Facebook kullanım koşullarını ihlal etmek hesabının kapatılmasına neden olabilir. Anlayışın ve işbirliğin için şimdiden teşekkürler. Facebook ekibi."

Kullanıcılar; "Filistin halkı yalnız değildir", "İsrail`in Filistin halkına yaptığı soykırımı nefretle kınayanlar" ve "İsrail`in Filistin katliamını kınıyorum" adlı gruplara üye olanlara gönderilen bu mesaja tepki gösterdi.

http://www.haberayna.com/Haber/Bilim...ist-tehtid.php

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-12-2009, 01:52   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bu durumu ben de farkettim. Facebook gerçekten, İsrail protesto edildiği için mi bu mesajı gönderiyor yoksa sorun o üyelerden mi kaynaklanıyor. Bundan emin değilim.

Bu mesajın aynısı bana da tam 3 kere gelmişti; Bir keresinde çeşitli grupların duvarlarına bir grubun reklamını yazdığım için, bir keresinde (siyasi faaliyetten dolayı) sürekli arkadaş eklediğim için, bir keresinde de sürekli resim eklediğim içindi galiba.. Bunun kural ihlali nedeniyle gönderilmiş otomatik bir uyarı olduğunu zannediyorum.

"Sistemimiz sitedeki bazı özellikleri kötüye kullandığını belirledi. Bu e-posta bir uyarı niteliğindedir. Facebook`un özelliklerini kötüye kullanmak ya da Facebook kullanım koşullarını ihlal etmek hesabının kapatılmasına neden olabilir. Anlayışın ve işbirliğin için şimdiden teşekkürler. Facebook ekibi."
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)