01-16-2009, 16:03 | #1 |
**Ocak Ay'ı İçin En Üyeleri Bitmiştir**
Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-16-2009, 16:37 | #2 |
En Aktif Üye: ....... ak_kelebek ümmü_seleme
En Yardımsever Üye: yalçın En Ciddi Üye: ....... yalçın, gönülden En Çok Rastladığınız Üye: ....... ak_kelebek En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... ak_kelebek En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... yalçın En Kibar Üye: ....... Zeynep, yalçın, dolunay kadim En Komik Üye: ....... ümit-ak En Daimi Üye: ....... ümmü seleme En Paylaşımcı Üye: ....... siyah gül En Sevimli Üye: ....... meçhul En Sinirli Üye: ....... hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: ....... Didem En Sabırlı Üye: ....... rukkaye En Sakin Üye: ....... feyza, gönülden, yalçın En iyi İmza: ....... MehmetMert En iyi Kullanıcı Adı: ....... milli_mücahide (özletti kendini) En Efendi Üye: ....... rukkaye En Muhalefet üye: ....... rikopaşa En Bilimsel üye: ....... özgün_genc En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... yabgu En Özgürlükçü üye: ....... parabol En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın, gönülden, özgün_genc, akgençlk, gölge En Kendine güvenen Üye: ....... yalçın, dolunay kadim, duyguseli, ak_kelebek En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... ishakyilmaz En Yeteneğini yansıtan üye: ....... elimden geldiğince objektif davrandım. unuttuklarım varsa affola.. |
|
01-16-2009, 16:50 | #3 |
En Paylaşımcı Üye: ....... siyah gül
Çok fazla aranızda olamama rağmen enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim Murat........ |
|
01-16-2009, 16:52 | #4 |
En Sevimli Üye: ....... meçhul teşekkür ederim murat kardeş enlerinde yer almak güzel... |
|
01-16-2009, 17:01 | #5 |
En iyi Yorum yapan Üye: ....... gölge Allah razı olsun M--U--R--A--T kardeşim sağol varol |
|
01-16-2009, 17:01 | #6 |
|
|
01-16-2009, 17:05 | #7 |
ah :utandım: en kaliteli siyasetçilerimizden birini unutmuşum. ben bitirdikten sonra hep içimde bişiler kaldı.mutlaka birini unuttum dedim geleceği en parlak üye politikaci forumun en göççüğü ama iyi yorumcusu politikaci geleceğin İzmir milletvekili ve devlet bakanı politikaci inan bunları yazarken de baya objektif davrandım |
|
01-16-2009, 17:08 | #8 |
Sağolasın abicim Unuttm gitti
|
|
01-16-2009, 17:09 | #9 |
|
|
01-16-2009, 21:58 | #10 |
En Aktif Üye:....... ishakyılmaz,yalçın... En Ciddi Üye:....... dirilis.f , DolunAy.Kadim En Çok Rastladığınız Üye:....... FarukARSLAN.dilemmaevaMeçhulGölgeÜmmü_Seleme En Fanatik Üye:....... Gölge En Tatlı Başbelası üye:....... En Geveze Üye:....... (Seçeneğin ismi değişse daha iyi olur) En Karizmatik Üye:....... DolunAy.Kadim En Kibar Üye: .......yalçın ,dirilis.f ,özgün genç En Daimi Üye:....... (Oldukça fazla bu yüzden tek tek yazmak zor) Aklıma gelenler ise --> Gölge,özgün genç Ak_Kelebek,cnn En Paylaşımcı Üye: .......MelekTube, Gölge , özgün genç , M--U--R--A--T , Ak_kelebek , FarukARSLAN. , akgençlk,dilemma En Sevimli Üye: .........Şuan Standart---> Duyguseli,çilik,FarukARSLAN. ;) En Heyecanlı üye: .......duyguseli En Sakin Üye: .......yalçın , cnn, dirilis.f En iyi Kullanıcı Adı: .......DolunAy.Kadim En Efendi Üye: .......DolunAy.Kadim , yalçın, dirilis.f En Muhalefet üye:.......Hükümsüzdür... En Bilimsel üye:.......gelişimV ,dildade En Özgürlükçü üye:....... özgün genç En Aykırı üye:....... Hükümsüzdür... En iyi Yorum yapan Üye: ....... özgün genç , yalçın ,FarukARSLAN. En Anlaşılır üye: .......Duyguseli En Yeteneğini yansıtan üye: ......siyah gül 07, Ahmet Ermiş, DolunAy.Kadim ,bilgi müdavimi, Meçhul (Arkadaşlar aklıma gelenleri paylaştım,unuttuklarım umarım gönül koymazlar) Saygılar... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay, ay'ın enleri, en üyeler, ocak, ocak ayı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|