|
01-25-2009, 22:55 | #1 |
Ak Parti - Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatlar
İLLER ADANA KONYA ADIYAMAN KÜTAHYA AFYON MALATYA AĞRI MANİSA AMASYA KAHRAMANMARAŞ ANKARA MARDİN ANTALYA MUĞLA ARTVİN MUŞ AYDIN NEVŞEHİR BALIKESİR NİĞDE BİLECİK ORDU BİNGÖL RİZE BİTLİS SAKARYA BOLU SAMSUN BURDUR SİİRT BURSA SİNOP ÇANAKKALE SİVAS ÇANKIRI TEKİRDAĞ ÇORUM TOKAT DENİZLİ TRABZON DİYARBAKIR TUNCELİ EDİRNE ŞANLIURFA ELAZIĞ UŞAK ERZİNCAN VAN ERZURUM YOZGAT ESKİŞEHİR ZONGULDAK GAZİANTEP AKSARAY GİRESUN BAYBURT GÜMÜŞHANE KARAMAN HAKKARİ KIRIKKALE HATAY BATMAN ISPARTA ŞIRNAK MERSİN BARTIN İSTANBUL ARDAHAN İZMİR IĞDIR KARS YALOVA KASTAMONU KARABÜK KAYSERİ KİLİS KIRKLARELİ OSMANİYE KIRŞEHİR DÜZCE KOCAELİ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-07-2009, 00:39 | #2 |
yhaw suna her yerde war diyin akp her yerde durmak yok yola devam hersey turkiye icin
|
|
03-04-2009, 17:19 | #3 |
|
|
09-12-2009, 15:08 | #4 |
Kardeşimize katılmamak elde değil.Yalnız ben izninizle küçük bir uyarı yapmak istiyorum arkadaşıma.AKP değil bizim partimizin adı AK PARTİ buna dikkat edersek çok daha sevineceğiz.Umarım arkadaşım beni hoş görür.Teşekkürler.Yolumuz açık olsun.
|
|
09-12-2009, 15:13 | #5 |
Belli bölgelere sıkışıp kalan vesayet ve asker rejimi arzulayan diğer sözde muhalif partilere duyrulur.Biraz da Türkiyenin partisi olmaya gayret etmiş olsaydınız.Kronik hale gelen sorunlara yataklık etmiş olmazdınız. paylaşım yerinde
|
|
11-10-2010, 00:43 | #6 |
AK Partinin Balıkesir'de çok kuvvetli olması lazım ama şuan tam tersi maalesef..Teşkilat verimli çalışmıyor bence..CHP ağırlıklı sahil kesiminde bile (Akçay, Altınoluk gibi) çok önemli tabanımız var fakat teşkilatlar pasif..Neden bilmiyorum ama bence ağırlıklı olan CHP potansiyelinden çekiniyolar..CHP'liler AK Partiliyim dediğin zaman inanılmaz bi reaksiyon gösteriyo burada ama ben inadına üzerlerine gidiyorum, yılmadan, korkmadan..O kadar insanında bakışını değiştirebildim..Teşkilatlar cesaretli olamıcaklarsa bu işi yapmasınlar...
|
|
07-11-2012, 14:12 | #7 |
AK PARTİ EVET
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti teşkilat, teşkilat, teşkilatlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|