|
01-29-2009, 15:16 | #1 |
Tek Türkiye nefes kesecek ! - İZLE
Tek Türkiye nefes kesecek ! - İZLE
Samanyolu Televizyonu'nun Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan dizisi Tek Türkiye, bu hafta soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle ekrana geliyor. İlgiyle izlenen Tek Türkiye’nin bu haftaki konusu şöyle: Tarık, kaçırılan çocukları geri almak ister. Fakat Şivan'ın bir şartı vardır. Çocukların serbest kalmalarına karşılık köylü ve Tarık silahlarını bırakacaktır. Bu durum herkesi derinden üzer ve köylü ile Tarık arasında anlaşmazlık çıkar. Bu arada, Dila, Berfin'le karşılaşır ve onu köye götürmek için yola koyulur. Ancak yolda kötü sürprizler onları beklemektedir. Tarık ise kaçırılan çocuklarla ilgili bir karara varırken, Botan, Şivan'dan habersiz herkesi yok edecek bir plan yapar. Artık Tarık için iki yol vardır, mücadeleden vazgeçecek ya da çocuklar ölecektir. İşte bu akşam ekrana gelecek bölümün tanıtım filmi... Tek Türkiye yeni bölümüyle bu akşam saat 19.40'ta Samanyolu Televizyonu'nda...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-29-2009, 15:17 | #2 |
|
|
01-31-2009, 19:31 | #3 |
Tek türkiye gerçekleri gösteriyor ama dizinin sonlarında ülkedeki bütün sorun ve karanlık oyunları ergenekona bağlamaları büyük bir yanlış ergenekon diye bir örgütün olmamasına rağmen onları terör olarak görmek vahim bir olaydır yargı henüz son kararı vermedi verirse de kazanan yine atatürkçüler ve laikler olacaktır.
|
|
01-31-2009, 19:34 | #4 | |
Alıntı:
|
||
01-31-2009, 19:38 | #5 | |
Alıntı:
|
||
01-31-2009, 19:50 | #6 |
Benim demek istediğim şu türkiyede bazı gruplar dini laikliği ulusalcılığı sömürüyorlar türkiyenin en saygın isimleri ile pkk ya açık destek veren bazıları yalçın küçük gibi aynı safta tutulmaları acı verici bir durum ergenekon adını terör örgütüne karıştırmak gurur kırıcı . ben lakikliği savundum için lakiler kazanacak diyorum zaten başbakan da diyor laikliği koruyacağız diye ve de her görüşü saygımız sonsuz dur ister muhafazakar olsun ister liberal isterse her istediği türkiye bin yıldır böyle yaşiyor ve de yaşamaya devam edecek . laikler de allaha inaniyorlar ama yanlış olan bir söz var laik olan müslüman olamaz hangi hakla ve hangi sözle bu söz söylenebilir akıl erdiremiyorum.
|
|
01-31-2009, 20:06 | #7 | |
Alıntı:
|
||
01-31-2009, 20:18 | #8 | |
Alıntı:
ANTİK kardeşim dikkatimi çekti,de sürekli bir muhalefet arayışı içerisinde olduğunu gördüm, ben derimki olaylara ve konulara önce vicdani olarak yaklaş sonra ne yazmak istersen onu yaz bu sadece bir arkadaş,kardeş veya abi tavsiyesi. Ayrıca birşey daha eklemek istiyorum tabi bu sözüm tüm üyelere, ALLAH c.c herkez inana bilir fakat sadece inanmak yetmiyor ALLAH c.c yolunda yürümek ve farzlarını,da yerine getirmek gerek... |
||
02-01-2009, 15:54 | #9 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|