AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-30-2009, 02:18   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Angry İşte Peres'in çileden çıkaran sözleri

SÖYLEDİĞİ YALANLAR HERKESİ SİNİRLENDİRDİ

İşte Peres'in çileden çıkaran sözleri
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres yaptığı sert konuşmada birçok şey söyledi. Ancak söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil...

Davos liderinin Erdoğan’dan ortak basın toplantısı istemesi ve toplantıda özür dilemesi Türkiye’nin lehine... Ve özellikle Şimon Peres’in Erdoğan’ı arayarak özür dilemesi ibrenin psikolojik olarak tamamen Türkiye’nin lehine dönmesine sebep oldu. Peres’in özür dilemesi Türkiye’nin haklılığını ortaya koydu. Ancak Peres'in sözyledkleri yenilir yutulur cinsten değildi. İşte o satırbaşları...

1. “Gazze’de açlık yoktu. Biz oradan çekilmiştik. Ve oraya yardım ediyorduk.” BM’nin raporuna göre Gazze’de açlık “çöplerden yemek toplama” noktasına gelmişti.

2. “Gazze’den hergün 100 tane roket atılıyor. 1 milyon kişi sığınaklarda yaşıyor.” Oysa Gazze’den İsrail’e atılan roketlerin sayısı günde 100 tane değil. Üstelik bu roketler sırasında ölen İsrailli sayısı toplam 21. diğer yandan Gazze’de 1300 sivil öldü.

3. “Ben barış istiyorum.”

4. “Filistin’de devlet kurulmasını istiyoruz.” NTV muhabiri Mete Çubukçu yerleşim yerleri nedeniyle Filistin’de devlet kurulacak yer kalmadığını söyledi.

5. “Mübarek durumu sizden daha iyi biliyor Sayın başbakan.”

samanyoluhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-30-2009, 03:34   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
1. “Gazze’de açlık yoktu. Biz oradan çekilmiştik. Ve oraya yardım ediyorduk.” BM’nin raporuna göre Gazze’de açlık “çöplerden yemek toplama” noktasına gelmişti.

2. “Gazze’den hergün 100 tane roket atılıyor. 1 milyon kişi sığınaklarda yaşıyor.” Oysa Gazze’den İsrail’e atılan roketlerin sayısı günde 100 tane değil. Üstelik bu roketler sırasında ölen İsrailli sayısı toplam 21. diğer yandan Gazze’de 1300 sivil öldü.

3. “Ben barış istiyorum.”

4. “Filistin’de devlet kurulmasını istiyoruz.” NTV muhabiri Mete Çubukçu yerleşim yerleri nedeniyle Filistin’de devlet kurulacak yer kalmadığını söyledi.

5. “Mübarek durumu sizden daha iyi biliyor Sayın başbakan.”

Yalancı, haysiyetsiz, küstah herif
Lafa bakar mısınız "Mübarek durumu sizden daha iyi biliyor" diyor alçak herfi. Aldın mı ağzının payını !!!
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)