|
01-30-2009, 17:19 | #1 |
Teşekkür!
forumdan uzun zamandır ayrı kaldım aslında hiç yapmadığım bişeydi forum köşesine yazmak ama içimdeki bugün dışa dökmek zorunda hissediyorum bugün dedim çünkü bugün - ezilen tüm insanlığın - kumsalda piknik yaparken ölen çocukların -bembeyaz kundakları kana bulanan mezarsız bebeklerin günü bugün tüm müslümanların vicdan sahibi tüm insanların günü o kadar mutluyum ki dün sevinçten aynı konuşmayı farklı kanallardan en az 10 kez izlemişimdir heralde bu şok olay yaşandıktan sonra canlı telefon bağlantılarında israil türkiye ilişkilerinin bittiğini başbakanın hamas'ı savunduğunu iddaa eden Onur Öymen'e bunun bir skandal oldugunu başbakanımızn peres'e benden yaşlısın ''ellerin titriyor'' dediğini iddaa eden ve çok iyi bildiği felaket tellallığını yine üstlenen m.ali birand'a en iyi cevabı 'özür' telefonu açan Peres verdi sanırım.. alt yazıya 'erdoğan peres'e telefon açtı' yazan(!) olayı bilmediğini başka kanallardan arayanların anlattıklarıyla ancak yorum yapabileceğini söyleyen 'vasıfsız' elemanlarla canlı tel. bağlantısı yapan cnn'e inat teşekkürler başbakanım.. Erdoğan gerçek bir lider o gerçek bir halk kahramanı artık hiçkimseden korkmadan bürokrasi yalanına kanmadan içindekileri bir bir hiç çekinmeden ortaya döktü saygısızlığa tahammül etmedi TÜRK olmanın ne demek oldugunu dünyaya bir kez daha gösterdi bugün mezarındaki fatih mutlu yavuz kanuni beyazid mutlu bugun atatük özal menderes mutlu bugun ben mutluyum insanlık mutlu Teşekkürler örnek insan.. *okudugunuz için tesekkur ederim..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-30-2009, 17:21 | #2 |
Bu güze duygu ve düşünceleri bizimle paylaştığınız için bizler teşekür ederiz.
|
|
01-30-2009, 17:57 | #3 |
Hoşgeldin..
Yüreğne sağlık.. (Tarkan buna çok sevinecek.. ) |
|
01-30-2009, 18:00 | #4 |
yüreginize saglik !
|
|
01-30-2009, 18:02 | #5 |
gerççektende güzel bir yazı ruhuna sağlık aslında bunu kanad habere yollamak gerekişr bunuda ben üstleneyim bari
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|