|
![]() |
#1 |
![]() ilçemizde ak parti ve başkan adayımız için çalıcağımız müzik arıyorum böyle bir müzik yapacak arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() valla banada bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.batmanımızın merkez belediye başkan adayımız ZİVER ÖZDEMİR için bir şarkı çalışması yapacak arkadaş varmı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başkan adayımızın ismini unutmuşuk
![]() Edirne'nin Süloğlu ilçesinden Erol ATİK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Arkadaşlar www.secimsarkilari.com adresinde belediyelere yapılan şarkı çalışmaları var.Güzel şarkılar. Orası ile irtibata geçebilirsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Değerli arkadaşlar. Siteyi az önce gezerken bazı Ak Parti'li arkadaşlarımızın belediyeleri için seçim şarkısı hazırlatmak istediklerine gördüm.
Öncelikle bu seçimlerde hepinize başarılar. Dürüst olan,halka faydası dokunacak, çalışacak başkanlar kimlerse parti ayrımı yapılmaksızın onların seçilmesini diliyorum Allah' tan. www.secimsarkilari.com sitesiyle bu seçimlerde ve geçen secimlerde birçok milletvekilinin ve belediye başkanı adayının seçim şarkılarını hazırladık. Siteye girip sizde buradan birkaç örnek şarkıyı dinleyebilir, bizimle buradan veya sitemizde yazan telefon numaramızdan irtibata geçebilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Hepinize başarılar. Allah Kolaylık versin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ak partinin yerel seçimler için hazırladığı son "Biz Türkiye' yiz" isimli şarkı belediye başkanı adaylarınıza ve bulunduğunuz ile uyarlanarak hazırlanır. Örnek dinlemek için sitemizdeki telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oyle her sarki caliniyormu? yasak degilmi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Seçimlerde telif hakları olmayan veya bestecisinden telif hakları alınmış olan eserleri kullanmak suç değildir. Yani Anonim bir türküyü uyarlayabilir ve bunun yanında beste çalışması yapabilirsiniz. Ayrıca partiler için hazırlanan seçim şarkıları var bildiğiniz gibi bunları kullanmak kanuni olarak bakarsak suçtur fakat ben hiçbir partiyi veya bestesini partiye vermiş olan bir besteciyi düşünemiyorum ki şarkı aynı partinin bir belediye başkan adayında kulllanıldı diye belediye başkan adayına dava açsın, veya bu konuda bir girişimde bulunsun.
Müzik dolu günler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaşlar profesyonel ve çok uygun fiatla kta hizmet veren yüksel kasetcilikte süper çalışmalar yapılıyor web sitesinde örnekleri var tavsiye ederim web sitesi www.yukselkaset.com telefonu 0533 445 63 74
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaşlar usak ta bulunan yüksel kasetcilik ses ve görüntü hizmetlerinde yüksel bey belediye başkan adaylarına sıfır hiç duyulmamış besteler yapıyor çalısmalar çok profesyonel orkestra mükemmel ve fiatıda inanılmaz derecede ekonomik ilgilenen arkadaşlar www.yukselkaset.com adresini araştırabilir veya 0533 445 63 74 nolu telefonu arayabilir şimdiden tüm adaylarımıza başarılar Hayırlısı neyse o olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|