|
01-31-2009, 14:02 | #1 |
Davos Destanı! (ŞİİR.)
Başbakanın önceki akşamki onurlu tavrından sonra bu mısralar yüreğimizden koparak yazılmıştır. Şiir, meşhur Karadeniz türküsü "Yavuz geliyor Yavuz"a uyarlanmıştır. Sesli söylemek isteyenler bu türkünün makamına uydurabilirler.
Tayyip geliyor Tayyip de Şimon'a vura vara Siyonistin yüz rengi de Artık çalıyor mora Peres aldı dersini de Şimdi ediyor ezber Diplomasi dediğin de Böyle bozmalı ezber Önce esti gürledi de Cumhurbaşkanı Peres Tayyip'in cevabıyla da Oturdu kaldı teres Davos'un zirvesinde de Biz coşarız coşarız Öymen gibi ürkekleri Bir çırpıda aşarız Türkiye'nin imajını Asıl o zedeledi İsrail sözcüsü gibi Heyecandan titredi Biten Davos değildi de Asıl CHP bitti Öymen'in zırvalarıyla Beş puan uçtu gitti Helal olsun Başbakanım Onurlu duruşuna Kurban olsun tüm monşerler Peres'e vuruşuna Osmanlının tokadını Unutmuşlardı çoktan Beş parmağın izini de Hatırlattı Erdoğan Dünyanın gündeminde de Artık Türkiye'miz var İsrail'e o topraklar Dar gelecek şimdi dar El Fetih'i Hamaslısı Artık kardeş olmalı Başbakanın moraliyle Gazze umut dolmalı Erdoğan'ın sözleriyle Çalkalandı İsrail Arz-ı Mevud hayaline Olamazsınız nail
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-31-2009, 14:06 | #2 |
Helal olsun Başbakanım Onurlu duruşuna Kurban olsun tüm monşerler Peres'e vuruşuna Osmanlının tokadını Unutmuşlardı çoktan Beş parmağın izini de Hatırlattı Erdoğan Burası çok hoşuma gitti yahu |
|
01-31-2009, 14:11 | #3 |
Tayyip geliyor Tayyip de
Şimon'a vura vara Siyonistin yüz rengi de Artık çalıyor mora *** Peres aldı dersini de Şimdi ediyor ezber Diplomasi dediğin de Böyle bozmalı ezber *** Önce esti gürledi de Cumhurbaşkanı Peres Tayyip'in cevabıyla da Oturdu kaldı teres *** Davos'un zirvesinde de Biz coşarız coşarız Öymen gibi ürkekleri Bir çırpıda aşarız *** Türkiye'nin imajını Asıl o zedeledi İsrail sözcüsü gibi Heyecandan titredi *** Biten Davos değildi de Asıl CHP bitti Öymen'in zırvalarıyla Beş puan uçtu gitti *** Helal olsun Başbakanım Onurlu duruşuna Kurban olsun tüm monşerler Peres'e vuruşuna *** Osmanlının tokadını Unutmuşlardı çoktan Beş parmağın izini de Hatırlattı Erdoğan *** Dünyanın gündeminde de Artık Türkiye'miz var İsrail'e o topraklar Dar gelecek şimdi dar *** El Fetih'i Hamaslısı Artık kardeş olmalı Başbakanın moraliyle Gazze umut dolmalı *** Erdoğan'ın sözleriyle Çalkalandı İsrail Arz-ı Mevud hayaline Olamazsınız nail Faruk sadece iki kelime HELAL OLSUN be.. Uzun zamandır bu kadar güzel hazırlanmış bir şiir okumamıştım. Kim yazdıysa yüreğine sağlık. Müthiş yazmış. Böyle şirler genelde dandik olur, abuk subuk ama bu şiir gerçekten çok kaliteli olmuş ve olayı tamamiyle özetliyor. Bu Şiiri Davos Destanı Olarak kayıtlara Geçelim Tüm Kalbimle Tebrik Ediyorum Konu Üç mevsim tarafından (01-31-2009 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-31-2009, 14:20 | #4 |
Bide ben yazmış olsam daha iyi olurdu ama. Neyse
|
|
01-31-2009, 14:25 | #5 |
|
|
01-31-2009, 14:51 | #6 | |
Alıntı:
Bilmiyorum (: da ben seçim zamanı düşünüyordum bi tane.. Nakaratı felan hepsi hazır da müziği sorun oluyor biraz.. Halledebilirsem seçime yakın bi ara düşünüyorum yani öyle.. Nakaratını müziksiz alır atarım sana ben |
||
01-31-2009, 14:26 | #7 |
hmmmm masallah...
|
|
02-01-2009, 04:27 | #8 |
Son zamanlarda okuduğum en kaliteli uyarlama bu..
Konu Üç mevsim tarafından (02-01-2009 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-01-2009, 14:10 | #9 |
emeğine sağlık kardeşim.
|
|
02-01-2009, 22:29 | #10 |
Osmanlının tokadını
Unutmuşlardı çoktan Beş parmağın izini de Hatırlattı Erdoğan Çok hoş ya yüreklere sağlık=) |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|