02-08-2009, 01:45 | #1 |
Skibbe: "Hakemi Tüm Türkiye Gördü"
Galatasaray kendi sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın hakemi Selçuk Dereli'nin çok konuşulduğu maçın yorumunu Skibbe yaptı. Maçı 1-1 berabere kapatmalarının nedeni olarak, üst üste oynadıkları zor maçları ve sürekli eksik kalmalarını gösteren Alman çalıştırıcı takımını gösterdiği mücadeyi kutladı. Karşılaşma bitimi Selçuk Dereli'nin yanına gittiğini ancak birşey söylemediğini kaydeden Skibbe, "Oyuncularımı hızla ordan uzaklaştırmaya çalışıyordum" dedi. Hakemin performansı hakkında yorum yapmayan Michael Skibbe, "Hakemi tüm Türkiye gördü. Benim yorum yapmama gerek yok" şeklinde konuştu. Medyaspor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-08-2009, 01:59 | #2 |
Hakem gerçekten çok pasif kaldı. Galatasaray taraftarının "istifa" tezahüratları hakemin iyice ezilmesine sebep oldu. Başındaki kanı hakemin üzerine sürüp, hakemin formasını kan içinde bırakmasına rağmen Milan Baros'a kart bile gösteremedi. Artık hakemlerin büyük takım fobisini üstünden atması şart.
|
|
02-08-2009, 02:17 | #3 |
Maçı izlemedim. Lig Tv'nin internet sitesinde gördüklerim üzerinden konuşuyorum.
Hani derler ya, belgelerle konuşma; işte öyle... Buyrun beraber bakalım Bu pozisyonda Lincoln'un sağ ayağını Kayserili oyuncuya nasıl taktığı çok açık biçimde görülüyor. Bu oyuncu bu pozisyonda hakemi aldatmaya yönelik hareketten ilk sarı kartı gördü. 48.dakikada Mehmet Eren'e ceza sahasında çelme takılması. Maçın son anlarında Emre Aşık'ın çok net biçimde görüldüğü üzere topa kasti elle müdahalesi. Milan Baros'un kanlı elini hakemin üzerine sürmesi sonucu kırmızı kart görmesi gerekirken hakemin buna göz yumması. Yani koca adamsın Şkibe, sen de böyle yaparsan.. Konu Üç mevsim tarafından (02-08-2009 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-08-2009, 19:03 | #4 |
Dakika 90+3 Kayserispor takımının atağı var. Kayserili oyuncu şık bir çalımla topu sıyıracak anda bu anda Galatasraylı oyuncu topu eliyle itekleyerek poziyonu bozuyor. Aşağıdaki resimde görünen el, bir sonraki karede topu sağ çarpraza itekliyor. ve hakem devam diyor
|
|
02-08-2009, 22:13 | #5 |
Özgün neden sadece erman köroğlu gibi sadece kayserispor'un pozisyonlarını savunuyorsunuz maç iki rakip arasında geçti bence daha adil olup iki takıma karşı yapılan haksızlığı tartışmalıyız burada yoksa böyle yanlı tartışmanın bir anlamı yoktur ..... |
|
02-09-2009, 00:19 | #6 | |
Alıntı:
Hakem maçı katletti diyebiliriz ama Galatasaray'ı katletti diyemeyiz. |
||
02-09-2009, 00:26 | #7 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Tamamdır işte özgün kardeşim lincoln'ü attın Galatasaray bitti zaten 31 kişilik toplam kadrodan 16 tane oyuncu zor çıkarıyoruz sakatlar cezalılar vs...vs... her hafta Galatasaray'ı 10 kişi bırakıp mağlup edeceklerse şampiyonluk engellenecekse buna hiç gerek yok söylesinler biz 10 kişi çıkarız sahaya eğer maç 11'e 11 oynansaydı biz o maçta fark yapardık bunu herkes biliyor o kendini hakem zanneden kapçuk dereli bile |
|||
02-09-2009, 00:30 | #8 |
Böyle bir değerlendirme doğru olmaz diye düşünüyorum. Maçın geneline bakarak konuşmalıyız. Maçtaki tuhaflıkları bir daha saymayalım şimdi.
|
|
02-09-2009, 01:08 | #9 |
Maçın geneline bakıyorum ben zaten her zaman lincoln atıldı Galatasaray katledildi tabi ki de kayserispor'un hakkı yenildi ama baştan lincoln atılmasaydı maç bu şekli almazdı sözün özü şudur önce Galatasaray katledildi sonra sonra da maç Cumartesi akşamı Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Galatasaray-Kayserispor maçında yaşanan hakem skandalı artık sabrımızı taşırmıştır! Son haftalarda başta azılı Galatasaray düşmanı Erman Toroğlu’nun telkinleriyle oyuncularımıza gösterilen enteresan kartlar ve süregelen hakem hataları artık tahammül edilemez hale gelmiştir. Galatasaray’ımızın üstüne oynanan bu oyunun son kahramanı tetikçi Selçuk Dereli kendisine verilen bu görevi başarıyla yerine getirmiş, tribünleri dolduran taraftarlarımızı verdiği kararlarla provoke edip, maçı çığırından çıkarmıştır. Hakemlik gibi yüksek zeka ve fiziksel yetenek isteyen bir mesleği yürüten Selçuk Dereli’nin yeterliliği yeniden incelenmelidir. Dün akşam yaşanan olaylar bir kez daha göstermiştir ki belli çevrelerin güdümündeki MHK’nın dirayetsiz başkanı Oğuz Sarvan ve kuklaları Türk futbolunun en önemli hastalığıdır. Bu hastalık, futbol camiasının tamamına sirayet etmeden bir an önce tedavi edilmelidir. Bunun tek çıkar yolu da Oğuz Sarvan ve ekibinin acil istifasıdır. Oğuz Sarvan ve ekibi istifa edene kadar tüm taraftarlarımızı Galatasaray’ın ve Galatasaraylıların gücünü göstermeye ve haklarını savunmaya davet ediyoruz |
|
02-09-2009, 02:19 | #10 |
Ya herşey bir yana Galatasaray'ı dün akşam mağlubiyetten Hakem kurtardı desem kızmasın değil mi Gölge
Peki o zaman, normal bir kafa çarpışmasını sanki kendisine kasti yapılmış bir hareket gibi niteleyip, elindeki kanı hakemin formasına süren Baros'a ne demeli.. Tamam Lincoln'ün atılması yanlıştı ama Lincoln atılmasa hakem o Baros'u atardı.. Konu Üç mevsim tarafından (02-09-2009 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|