AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-09-2009, 11:39   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart Siyasilerin AK Parti Forum Hakkındaki Yorumları

ABDULLAH GÜL:AK PARTİ FORUMA selamlar neden daha önce böyle bir forumun olduğunu bana söylemediniz çok ayıp etmişsiniz ama olsun artık bende sizlerleyim...

RECEP TAYYİP ERDOĞAN:Mitinglerden fırsat buldukça Bende artık sizinleyim ama benim olduğum foruma deniz baykal gelirse sizlerden ricam baykalı hemen SİLİN. Çünkü ben sadece burda huzur bulabiliyorum bütün forum arkadaşlarımı seviyorum.

BÜLENT ARINÇ:Ben ak parti foruma Recep Tayyip Erdoğanın tavsiyesi üzerüne üye oldum hatta dedimki bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu bu forum kaçıncı senesini doldurduda niye yeni haber veriyosun ama görürsün senden çok mesajım olacak.

DEVLET BAHÇELİ:Basın açıklamamın tek sebebi bende bundan sonra ak parti forumdayım.Çünkü burda herşey var huzur refah ilim bilim daha ne istiyim. Bana bu formu tafsiye edenden Allah razı olsun.

DENİZ BAYKAL: Ben bir yıldır burdayım birçok konuya muhalefet ettim forumun düzenini bozmaya çalıştım ama başarılı olamadım...

ERBAKAN:Hadi ordan sizi gidi ak parti forumcular ,yumrugumu vurdurtmayin bana bir ak parti forum toplantisı ayarlayinda bulusalim.Başka türlü sizleri bizim tarafa çekemiyeceğim...

SÜLEYMAN DEMİREL: Efendim simdi mmm seyyy bir sey demek gerekirse hmm neyse dün dür bu günde bu gündür ,öyle degilmi...

Konu ÜMİT-AK tarafından (04-10-2009 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir..
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-09-2009, 11:48   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bu güzel nadide paylaşım için emeğine sağlık.Güzel olmuş.AK Partili liderlerimizin tevecühlerine layık olmaya çalışacağız.Burada hiç bir AK Partili yabancılık çekemez,burası ikinci evimiz.Şahsen ben AK Parti dışındaki muhalefet liderlerini aramızda görmek istemiyorum.Forumun huzur ve refahını alt üst ederler.Özeliklede Baykal;atılım ve açılımları ile forumu karıştırır,hergün patırtı gürültü çıkarmasıda cabası.O yüzden AK Partinin gülleri buyursun gelsin diğerleride misafir olarak 1günlüğüne gelebilirler.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 13:50   #3
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu güzel nadide paylaşım için emeğine sağlık.Güzel olmuş.AK Partili liderlerimizin tevecühlerine layık olmaya çalışacağız.Burada hiç bir AK Partili yabancılık çekemez,burası ikinci evimiz.Şahsen ben AK Parti dışındaki muhalefet liderlerini aramızda görmek istemiyorum.Forumun huzur ve refahını alt üst ederler.Özeliklede Baykal;atılım ve açılımları ile forumu karıştırır,hergün patırtı gürültü çıkarmasıda cabası.O yüzden AK Partinin gülleri buyursun gelsin diğerleride misafir olarak 1günlüğüne gelebilirler.
İSHAK KARDEŞİM 1 günlüğüne gelebilirler demişsin ben baykalı 2 dakika olsa dahi çekemem.24 saat nasıl dayancaz...:D
Alt 02-09-2009, 14:01   #4
Kullanıcı Adı
msucar
Alıntı:
ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İSHAK KARDEŞİM 1 günlüğüne gelebilirler demişsin ben baykalı 2 dakika olsa dahi çekemem.24 saat nasıl dayancaz...:D

sana sonuna kadar katılıyorum:D
msucar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 13:56   #5
Kullanıcı Adı
milletinadami
guzel paylasim
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 16:06   #6
Kullanıcı Adı
Cerrah
Çok güldüm valla.Keşke onları buralara çekebilsek.dicem ama 2-3 dakika vakitleri olacağını hiç zannetmiyorum.
Alt 02-09-2009, 20:41   #7
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Alıntı:
Cerrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güldüm valla.Keşke onları buralara çekebilsek.dicem ama 2-3 dakika vakitleri olacağını hiç zannetmiyorum.
Kim bilir bakarsın bir gün Recep Tayyip Erdoğan foruma konu açar...
Alt 04-10-2009, 19:43   #8
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK

RECEP TAYYİP ERDOĞAN:Mitinglerden fırsat buldukça Bende artık sizinleyim ama benim olduğum foruma deniz baykal gelirse sizlerden ricam baykalı hemen SİLİN. Çünkü ben sadece burda huzur bulabiliyorum bütün forum arkadaşlarımı seviyorum.:D:D
Alt 04-10-2009, 19:46   #9
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Yine güzel bir konu

Erbakan kendisinden beklenildiği gibi cevap vermiş
Alıntı:
ERBAKAN:Hadi ordan sizi gidi ak parti forumcular ,yumrugumu vurdurtmayin bana bir ak parti forum toplantisı ayarlayinda bulusalim.Başka türlü sizleri bizim tarafa çekemiyeceğim...
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 20:04   #10
Kullanıcı Adı
*AZRA*
süpper yafff :D emeğine sağlık
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)