AK Gençliğin Buluşma Noktası
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 02-11-2009, 01:57   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Çalımbay: Trabzonspor Şampiyon Olabilir
Trabzonspor şampiyon olabilir

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un şampiyonluğu kaldırabilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde İstanbul takımlarının inanılmaz ve beklenmedik şekilde puan kaybettiğini belirterek, lig sonunda Anadolu takımlarından birinin şampiyon olabileceğini söyledi.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞU KALDIRIR

Kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, Anadolu takımlarının şampiyon olmaması için hiçbir neden olmadığını belirterek, "Şu ana baktığınızda gerçekten Trabzonspor, Sivasspor çok iyi gidiyorlar. Hem içeride hem dışarıda iyi puanlar alıyorlar. Bir de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray inanılmaz, beklenmedik şekilde puan kaybediyor. Böyle bir avantajı Sivasspor'un da, Trabzonspor'u da kullanacağına inanıyorum. Trabzonspor, şampiyonluğu rahatlıkla kaldırabilecek potansiyele sahip.Sivasspor'u da, Sivaslı olarak yürekten kutluyorum. Çünkü, gerçekten mükemmel şekilde gidiyorlar. Geçen sene de gidiyorlardı, ama şampiyonluğu son anda verdiler. O yüzden Anadolu takımlarının şampiyon olmamaları için bir sebep yok" dedi.

TRABZONSPOR AVANTAJLI

Ligde önemli, kritik maçların yeni başladığını vurgulayan Çalımbay, "Şimdiden konuşmak için erken, ama Trabzonspor'un da, Sivasspor'un da çok büyük avantajı var. Kullanırlarsa şampiyon olmamaları için hiçbir sebep yok. Biz de bu seneyi atlattığımız zaman inşallah gelecek sezon yukarılarda olacağız. Ona yürekten inanıyorum. Önemli olan bu seneyi atlatmamız, bu takıma 22-23 futbolcu aldık. Önümüzdeki sene 3-4 oyuncu daha alıp, yolumuza devam edeceğiz. Biz de Eskişehirspor'un zirvede olacağına inanıyoruz. Çünkü, Eskişehir potansiyel olarak da çok iyi bir yer. Ben gerçekten Eskişehir'i çok seviyorum. Taraftar mükemmel, her şey çok iyi. Sadece bu sene maddi açıdan bir sıkıntı yaşanıyor. İnşallah onu da bu sene aşıp, önümüzdeki yıl da maddi açıdan fazla transfer bütçesi ayrılmadığına göre çok iyi şeyler olacaktır" diye konuştu.

KOLBASTI GÜZEL VE RENKLİ BİR OYUN

Trabzonsporlu futbolcuların galibiyet sonrası 'kolbastı' oynamalarını da "Futbol içinde güzel, renkli hareketler" olarak nitelendiren Çalımbay, "Şimdi bu böyle başlayınca, Sivas'ta halay, bilmem başka yerde başka bir şey başlar. O zaman her maçtan sonra herkes o yörenin oyununu oynar. Eskişehir'de ne oynanıyorsa, inşallah biz de seneye onu oynarız. Bu seneyi geçelim, bizimkilerde seneye bir şey bulurlar. Bizim taraftar, onlardan daha renkli ve tecrübeliler. İnşallah, iyi şeyler olacak" ifadelerini kullandı.

haber61

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
anadolu futbolu, rıza çalımbay, sivasspor, trabzonspor şampiyon

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)