|
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote]
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kelebeğim bunu görmesin yoksa son kazasında ömer faruk adlı bir vatandaşa çarpabilir
![]() Güzel paylaşımdı desem kelebek beni yer o yüzden bişey demiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tek bir şey söylemek istiyorum.Bu kazaları yapmakta marifet ister.Yani herkes beceremez.Tecrübeli şöför olmak lazım...:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ömerfaruk cuma bugün o yüzden bişi demiyorum ama sen artık ciddi ciddi kaşınıyorsun bilmem farkında mısın? işlerimin yoğunluğunu bi atlatayım gör bak sen neler olucak!
Hem ümit haklı gayet profesyonel bir şoförüm ben o kazalar öyle kolay yapılmaz ömer ![]() ![]() Ayışı istersen yorum yapma canım nasıl olsa doğum günün dündü bugün istediğimi yapabilirim sana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Yok bitanem yapmadım zaten valla sustum..Beğeni bile vermedim yani ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
ikincisi elinden geleni ardına koyma üçüncüsü dedin gibi herkes böle kaza yapmaz araba sürmeyi bilen yapmaz acemi bile olsa yapamaz dördüncüsü yeni konu çok yakında sinemalarda ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ak kelebek ne oldu sesin çıkmaz oldu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() evet o bir kadın ![]() aslında bunu yapanlar sadece kadınlar değil ama neyse ![]() ben ne bayanlar tanıyorum baylardan daha güzel araba kullanıyor....... bayanların adı çıkmış 9'a inmez 8'e..... ayrıca Ak_Kelebek'e destek veriyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|