|
02-13-2009, 18:21 | #1 |
Ozan Arif-İsmail Türüt'ten Süper Bi Eser
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-13-2009, 18:44 | #2 |
arkadaşlar başka video bölümünüz yok mu?? bu videonun ak partiyle fazla alakası yok ancak başka koyacak yer bulamadım kusuruma bakmayın..eğer başka video bölümü varsa sizden ricam bu videoyu oraya taşımanızdır..saygılarımla...
|
|
02-13-2009, 19:19 | #3 | |
Alıntı:
Laikçi faşizme karşı göğsünü siper eden bu AK Gençlik, Milliyetçi faşizme de geçit vermeyecektir. Topluma nifak tohumları eken bu konu bir müddet sonra kaldırılacaktır. |
||
02-13-2009, 19:50 | #4 |
İçimde kaldı, en baştan başlıyorum. Bu meseleyi öğrenmek isteyen buyursun.
Hrant Dink ne İslam'a neden Türklere hiçbir hakarette bulunmamıştır. Siz 16 yaşında Dünya'nın ne olduğunu bilmeyen şuursuz bir gencin işlediği cinayeti ve o genç katili mi savunuyorsunuz. Bak sana bunu 3. defa söylüyorum Genç Türk.. Bilgi sahibi olmadan keskin fikirler sahibi olmaya çalışıyorsun. Olmaz kardeşim, hep şaşarsın böyle. Hep falso verirsin. Senin yapacağın Dünya'yı tanımaya çalışmak, fikir akımlaırnı, metotları tanımaya çalışmak ve fazlasıyla empati yapmak. Hrant Dink'in misyonerlikle hiçbir alakası yok, o bahsettiğin misyonerlik olayı Malatya'daki idi. Hrant Dink'in öldürülmesine yol açan o yazıyı ben birkaç kere okudum. 7 yazılık bir yazı dizisydi ve Ermenistan devleti ile Ermeni Diasporasına hitap ediyordu yani Türklere bile hitap etmiyordu. Çok merak ediyorum o çocuk ve bugün mahkme salonlarında birbirlerini yumruklayan abileri bu yazıları okumuş mudur? Hiç sanmıyorum, okumuş olsa bile anlayamazlar. Çünkü beyinleri kilitli ve eğitimleri yetersiz. Hrant Dink sivri dilli bir yazardır, yazı dizisinin muhtelif yerlerinde "soykırım soykırım" diye tutturan diasporaya ve Ermenistan'a seslenen yazar o "malum cümle ile" yeter artık kurtulun bu soykırım hırsından, kurtulun bu çılgın tutkudan, bırakın siz soykırımı siz Ermenistan'ı kalkındırmaya bakın manasında bir seslenişte bulunuyor. Cümle buydu :"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur" Yazar meseleye Türklerin değil fanatik Ermenilerin gözüyle bakarak bu cümleyi kuruyor. Burada "Türk" ten kasıt, Ermenilerin soykırım diye tutturmasıdır. Hrant Dink işte bunu kastediyor. Burada "Türk'ten boşalacak o zehirli kan" yine üst cümledeki gibi Diasporanın ve Ermenistan'ın içindeki çılgın soykırım tutkusudur. Bu konuyu ve bu cümleyi mahkemede bu doğrultuda yorumlamıştır, itiraz edecek olana mahkeme kayıtlarını gösterebilirim. Bir dönem MHP Başkan adayı olan sonra tıpkı Sarıgül'ün CHP'den defedilmesi gibi MHP'den def edilen Prof Dr. Ümit Özdağ bizzat "evet orada Türklere hakaret yoktu ben bunu 3. okuyuşumda anladım" dedi bir tv programında. Mahkeme aşamasında CNN Türk'te Tarafsız Bölge'ye konuk olmuştu "bana ceza verilirse, sen hakaret ettin denirse ben giderim, duramam burda, hakaret ettiysem hakaret ettiğim insanların yüzüne nasıl bakarım" diyordu. Kin ve nefret tatlıdır, Babaannem derdi, hers tatlidur diye öyle işte hırs tatldır. Bu konuya eğilelim arkadaşlar. Sokak serserileri ile aramızda biraz fark olsun. Ben bu konuya çok çalıştım. Çünkü bu konuda bir hata olduğunu sezdim. Ortada faşistçe katledilen bir mazlum gayrimüslim vardı, onu korumak hepimizin üzerine vazifeydi. Hrant Dink'in yurt dışında yaptığı konuşmalarda Ermeni Diasporasına karşı sert çıkışları kaıytlarla sabittir. Ermeni Soykırımının Dünyaca kabul edilmesi için çırpınnan Diaspora, Hrant Dink'i hiç sevmezdi. Hrant Dink için bu ülkenin gerçek aydınları da ağladı. Hrant Dink için Mustafa Karalioğlu da ağlayan arasındaydı. Ama Hrant Dink için timsah gözyaşları döken medyaya hala öfkeliyim çünkü bu adamın mağduriyeti ortadaydı zamanında kimse çıkarıp adama derdini anlattırmadı katledildikten sonra da hepsi ayağa kalktı. Yazıklar Olsun. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|